„România, te iubesc!” – ăsta e jurnalism

Încă o surpriză plăcută de la Pro TV, România, te iubesc! este o emisiune despre care ştiam de ceva timp, dar pe care am „prins-o” doar din greşeală şi din care am văzut doar câteva ediţii. N-o să repet greşeala asta, voi căuta toate emisiunile pe site [hint: emisiunea e şi pe Facebook, de unde se aunge mai uşor la înregistrările emisiunilor] ca să le văd.

Azi am prins o mare parte din emisiunea despre centrul istoric al Bucureştiului. Mare păcat că ne batem joc de ţara noastră… urmăriţi-o [musai!] aici.

P.S.: Alex Dima, jos pălăria, man!

5 thoughts on “„România, te iubesc!” – ăsta e jurnalism”

  1. Încerc de foarte mult timp să strâng toate ediţiile pe dvd-uri pentru că merită din plin. Reportajele cu defrişările masive sunt de notorietate deja. Cele despre viaţa în Deltă sunt superbe, la fel ca cele despre oraşele industriale (un amplu reportaj cu Hunedoara şi Călan), ca cele despre adopţii şi abandonuri, despre consumul de alcool la români (merită văzut, e de-a dreptul…savuros), analfabetizare (ultima ediţie) sau Biserică şi afaceri. Cea mai bună emisiune la ora actuală.

  2. Singura emisiune care a scăpat de irinei, monici, pepi, oni și alți nimeni cu funcții de vedete la noi. Ei demonstrează că se poate face audiență și fără circ. Bravo lor.

  3. Ador emisiunea asta! Stăteam și mă gândeam că, dacă într-o bună zi, va dispărea din grila PROTV, apăi atunci chiar că nu mai am de ce să-mi stric ochii la televizor. Să vezi reportajul cu falșii handicapați care primesc indemnizație de la stat… Adică orbul, care vede ca un șoim, trăiește bine-mersi pe banii noștri pentru că a dat o șpagă unde trebuie.

  4. am fost eu duminica in centru, pe la 10 seara. n-ai loc sa faci nimic. o mare mizerie este lipscaniul. mi-e sila de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.