Un Flock, ceva?

Arhi se plângeFirefoxu’ îi mănâncă prea multă crenguţă de RAM. Şi eu am aceeaşi problemă, în plus, uneori browserul meu preferat nu-mi „pleiază” nici un video, fie el de pe Youtube sau de pe Trilulilu.

Aşa că am căutat o alternativă şi-am ajuns la Flock. Care Flock e o copie fidelă a Firefox şi ceva în plus. Se numeşte „The Social Browser” şi dacă eşti logat în conturile de Flickr, Youtube şi aşa mai departe, îţi afişează în sidebar prietenii din reţelele respective şi tot felul de alte jucărioare. Toate bune şi frumoase până aici…

Ce nu are Flock?

Îmi lipsesc FireFTP şi pluginul ScreenGrab, iar partea cea mai proastă e că nu prea ţine minte parolele. Cum am o grămadă de conturi pe GMail, aş vrea să pot selecta contul cu care vreau să mă loghez, nu să introduc manual username-ul şi parola. Că de-aia i-am zis să le ţină minte pe toate.

În afară de „bubele” pe care tocmai le-am menţionat, eu zic că Flock e o alternativă bună pentru Firefox, mai ales în zilele când vrei să dai cu laptopul de pământ că nu merge nu-ştiu-ce filmuleţ.

La Internet Explorer nu m-aş întoarce nici de frică… aşa că până reuşesc să scap de bubele care mă enervează la Flock, trec de la unul la altul [Flock -> Firefox -> Flock] în funcţie de ce-mi dictează piticii de pe creier.

8 thoughts on “Un Flock, ceva?”

  1. Eu folosesc firefox 3 beta 3 si sunt foarte multumit. Nu-mi papa memorie asa cum o facea v.2

    Am incercat odata si flock-ul dar nu mi-a placut.

  2. Tanti Denisuca, am instalat si eu Flock si e chiar simpatic. Cand se blocheaza Vulpea Rosie trec pe Flock (la mine se blocheaza zilnic, cel putin de 2 ori).
    Multumim de recomandare! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.