Un site cu sau fără melamină

În timp ce mâncam nişte praline Laura, am găsit pe cutie adresa www.cadbury.ro. Intru de curiozitate pe site, să văd cum arată, şi găsesc un background mov, sigla Cadbury cu alb, o bandă cu cele nouă mărci pe care le ştiu de mulţi ani, sloganul Creating brands people love şi nişte text. Citesc primele rânduri:

Adevărul despre produsele Cadbury România: ROM, MĂGURA, LAURA, KANDIA, SILVANA şi SUGUS NU CONŢIN melamină!

Eram ferm convinsă că am citit contrariul şi că site-ul a fost „spart” de cineva. Nu ştiu în ce carte de PR – poate Public Relations for dummies – au citit cei de la Cadbury că aşa se procedează, dar nu! Nu pui pe site un text care începe ca o emisiune a lui Dan Diaconescu şi care este, cel mai probabil, şi comunicatul de presă saua poziţia oficială a Cadbury în cazul „scandalului melaminei” din septembrie anul trecut.

Apoi, o altă ştire, din iunie 2007, anunţă preluarea de către Cadbury a Kandia – Excelent. Păi şi-atunci cum să te lauzi că tu creezi branduri / mărci pe care oamenii le iubesc? Cine a creat ciocolata Rom? Dar Măgura? Dar…

Revenind, dacă în septembrie 2008 a fost scandalul cu laptele praf din China, infestat cu melamină, de ce ai mai insista în februarie 2009 pe acest subiect? Ce pot eu să aflu despre ciocolata Laura, de exemplu? Că nu conţine melamină. Atât. Mulţumesc, am închis pagina, nu revin, că n-am de ce.

3 thoughts on “Un site cu sau fără melamină”

  1. Site-ul ala e asa de multa vreme :( si eu am fost foarte dezamagita cand l-am vazut.

    P.S. Vezi ca ai pus virgula in loc de punct la link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.