Am şi eu ceşti!

ceşti De când am văzut setul de ceşti pe care şi l-a cumpărat Veve, am ştiut că trebuie să le am şi eu. Cum a remarcat şi primul comentator de la Veve, designul ceştilor aduce cu cel al blogului meu. Cum să nu le vreau, când cănile sunt boala mea? Da, căni, pixuri, baticuri, sunt mai multe „boli” [de fapt mai mulţi pitici], dar sunt ale mele şi le îngrijesc cum se cuvine.

Aş că ieri am comandat setul şi… surpriză! azi mi-a venit curierul la uşă cu ele. Fan Courier, mai exact. Am fost surprinsă de cât de repede s-au mişcat, iar Sebi a zis că de-acum o să le dea numele meu celor care îi trimit chestii prin curier. Logic, pentru că pe el îl sună curierul şi-l întreabă dacă poate veni la „întâlnire” pe la Carrefour sau Kaufland, iar mie-mi aduce coletele la uşă. Unul din avantajele de a fi femeie. ;)

Ceşcuţele au luat deja locul celor pe care le foloseam până acum pentru cafea şi împărţeala a fost făcută: cea verde mi-a revenit mie, pentru că asta e culoarea mea preferată acum, cea cu albastru e la tata, iar mama a ales-o pe cea cu mov. A rămas una; Sebi nu bea cafea, iar berea lui nu „încape” într-o ceşcuţă atât de mică. :D

Pe viitor, când mai am pitici de satisfăcut sau cadouri de făcut [mie sau altcuiva…] o să comand tot de la Cadoul; e singurul magazin online care mi-a livrat a doua zi produsul comandat şi chiar nu am nimic de comentat.

Update: Cu durere-n suflet vă anunţ că s-au vândut toate seturile de ceşti de la Cadoul.com. Şi vestea proastă este că nici nu vor mai fi pe stoc degrabă. :( Dar iată ceva simpatic [aici].

14 thoughts on “Am şi eu ceşti!”

  1. Cat costa transportul? Stiu ca unele magazine online taxat cu vreo 15 lei daca iti livrau a doua zi produsul. Nu de alta, dar eu vreau un produs ce e undeva la 20 de lei si nu prea m-ar lasa sufletul sa dau 15 lei pe transport.

  2. Ce tare! Cescute ca blogul. ;))
    Fan Curier astia mie mi-au facut numai probleme. Cand primesc cartile de la tamada, de obicei cei de acolo le pun joia si ar trebui sa ajunga vinerea la pranz. Niciodata nu le-am primit vinerea. Intotdeauna lunea. :(
    Io n-am cuvinte de lauda pentru ei.

  3. Nici eu n-am asa mari cuvinte de lauda pentru Fan Courier. Sunt buni, sunt rapizi, dar uneori dau cu bata-n balta. O data i-am asteptam o luna de zile sa livreze un card, altadata o zi intreaga sa ridice un plic. La telefoane trebuie sa suni doua ore ca sa poti vorbi cu cineva. Este loc si de mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.