Una-alta

 • De la CelCareEstePerfect am aflat cum şi-a ţepuit Vodafone clienţii care aveau cartele pre-paid, în momentul în care s-a trecut de la taxarea în dolari la cea în euro. Foarte… românesc.
 • O femeie din Hunedoara s-a chinuit mai multe ore să nască, pentru că medicul a refuzat să-i facă cezariană. De-acu’, pe când o fi să facem un blogger mic, trebuie să ne gândim la alte spitale din alt oraş. Refuz să nasc în Hunedoara pentru că nu vreau să risc să dau peste vreun cretin.
  EDIT: Din Mesagerul Hunedorean am aflat că medicul se numeşte Ion Munteanu. Asta ca să ştim pe cine să evităm.
 • Bloggerilor le recomand să citească „Erori comune în blogosferă”: unu, doi, trei, patru şi cinci. Teh blogfather™ has spoken!
 • Nu în ultimul rând, Sebi a împlinit doi ani de blogging şi povesteşte cum a început să scrie. „Lamulţeani!”
 • …iar eu intenţionez să dorm până târziu – adică până spre seară, aşa. Şi dacă n-ar trebui să mă sune trei oameni pentru chestiile la care am lucrat toată ziua, poate că aş putea să dorm. Dar n-o să pot. Şi nici să închid telefoanele nu pot…

  No bun, noapte bună! Sau bună dimineaţa.

7 thoughts on “Una-alta”

 1. Si celelalte retele si-au furat clientii la trecerea de la Dolari la Euro! :D
  Nu alt oras, alta tara… de preferinta Ungaria ca-i mai aproape; mai mult de jumatate din persoanele pe care le cunosc si care au fost gravide au nascut acolo. Caliatatea serviciilor nu se poate compara. Sau ar mai fi in Cluj o clinica… cand va fi cazul sa ma anunti si o sa-ti dau mai multe detalii daca vrei.
  Nu sunt bloger, dar posturile lui Zoso le-am citit si le-am bagat la bibilica.
  Sa-i fie de bine…. LA cat mai MULTI posturi pe ANI! :P
  Sigur ca n-o sa poti… Murphy n-are somn… o sa te sune mai multi!

  Cosmaru` sa fie cu tine!

 2. Draga Denisuca, iti urez sa ai copilul pe care ti-l doresti, atunci cand ti-l doresti. Revenind insa la ceea ce m-a deranjat, nu crezi ca-i cam mult invectivul „niste nemernici”?. Chiar crezi ca toti merita pusi in aceeasi oala? Cat despre declaratia tatalui copilului, am toata consideratia pentru suferinta lui, dar asta nu-i da dreptul sa spuna: ” că micuţul nu a respirat singur din cauza faptului că naşterea a fost întarziată”. Pentru ca, pur si simplu, nu are voie sa-si dea cu parerea despre etiologia bolii (da, sunt medic si din cauza asta m-a deranjat. Nu, nu mai practic, asa ca nu va grabiti sa dati cu proverbele cu corbi).
  Inteleg si sunt perfect de acord ca astfel de situatii trebuie sa devina publice, fiindca alfel nu putem scapa de uscaturile tagmei, dar as vrea se inteleaga ca un pic de moderatie e necesara. Te rog sa-ti aduci aminte ca un medic a murit injungheat de un pacient. De ce? Fiindca o minte bolnava a tot vazut prin presa ce nemernici sunt medicii. Si a considerat ca el e cel mai potrivit sa ia atitudine. Cu cutitul. QED.

 3. Greşeala mea… dar tocmai pentru că numele medicului cu pricina nu apare nicăieri mă determină să nu vreau să ajung pe mâna niciunui medic de la spitalul din Hunedoara. Şi să arunce cu piatra cea care nu ar gândi la fel.

 4. Da, trebuie să ştim numele medicului. Eu am născut cu dr. Haiduc la Hunedoara, am avut nevoie de cezariană şi mi-a făcut-o. La fel şi o prietenă de-a mea. Noi fugeam amândouă de spitalul din Deva despre care auzisem numai de rău la acest capitol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.