Unde-i Gmailul de altădată?

Vivi a dezvoltat şi implementat funcţia Multiple Inboxes la Gmail. Cristi Manafu se bucură. Am activat şi eu opţiunea asta şi o s-o las câteva zile, după care voi spune dacă-mi foloseşte sau ba. Totuşi, prefer un Inbox curat, pentru asta am ales Gmail în defavoarea Yahoo Mail, iar acum constat că l-am prea împopoţonat. Am activat tema Tree, pentru că îmi place copacul singuratic din footer, iar când plouă în Hunedoara, plouă şi în inboxul meu. Apoi, label-urile sunt şi ele colorate, astfel încât cele importante să-mi sară în ochi.

Gmail mai are şi steluţe; uneori curăţ inboxul şi las doar mesajele care au o steluţă. Dar nici steluţele nu mai sunt doar galbene, acum am opţiunea de a le colora cu roşu, galben sau albastru, în funcţie de cât sunt de importante mesajele marcate.

Cred că pentru mine era suficient faptul că îmi pot primi mesajele de pe mai multe conturi de Gmail într-un singur inbox. Asta plus layout-ul curat făceau din Gmail „clientul” de email preferat. De curând am intrat pe un site pentru că mă interesa un subiect, dar am ieşit în 10 secunde; era prea încărcat şi pur şi simplu mă dureau ochii.

Şi pentru că tot am amintit de schimbările pe care le-am adus contului meu de Gmail, mai trebuie să spun că butoanele despre care Zoso spune că sunt gay mă enervează şi pe mine la culme. De ce trebuiau lipite? De ce să schimbi ceva care funcţionează perfect? De ce să repari ceva dacă nu-i stricat? :( De ceeee?

3 thoughts on “Unde-i Gmailul de altădată?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.