Update BT: nu există update

M-a sunat, vineri, un domn foarte amabil din echipa de marketing a Băncii Transilvania, ca să discutăm despre articolul scris de mine

Zic că a fost amabil pentru că eu, să fi citit așa un articol despre firma la care lucrez eu, nu aș mai fi putut să fiu prietenoasă. Dar el a fost. Și mi-a explicat că mă pot întâlni cu șeful filialei BT din orașul meu, ca să vedem ce s-a întâmplat cu creditul meu. Am zis că prefer să discutăm pe e-mail, pentru că avusesem parte de mai mult contact cu oamenii din BT decât mi-aș fi dorit.

Era vineri, după ora 17, și eu tocmai stătusem mai bine de o oră în sediul Băncii Transilvania, ca să nu mai fiu clientul lor. A durat atât pentru că… e ușor să intri, dar de ieșit, știți cum e: scapă cine poate!

De fapt, aveam două popriri mai vechi pentru care nu dusesem la bancă hârtiile de sistare. A trebuit să scot și cei 2 lei și ceva din cont, ca să fie pe zero, dar comisionul de retragere era de 3,5 lei și așa mai departe. Cumva, s-a scurt o oră și au mai trecut alte câteva minute, deja se mătura pe jos, se pregăteau toți să plece acasă…

Așa că ne-am „auzit” pe e-mail, unde am aflat că de fapt eu apar în analele BT cu o sumă mai mică achitată, nu aproape 2.000 de lei, cum am scris în articol.

Am dat un reply lung cât o zi de post, cu toate dovezile care atestă că am plătit cât am zis că am plătit și cu insinuarea că dacă am plătit mai mult decât trebuia, poate îmi primesc banii înapoi. Urma ca omul să mă sune luni după-masă.

Nu m-a mai sunat. Am vrut să fac un update articolului, mi-a dat de înțeles că există și o poziție a băncii pe care m-am oferit să o public fără nici o problemă, dar… nu am mai auzit nimic.

Se termină săpămâna și nu vreau să credeți că sunt neserioasă: am promis un update, iată-l: UPDATE-UL ESTE CĂ NU EXISTĂ ÎNCĂ UN UPDATE. Între timp, articolul a strâns 2.230 de like-uri.

9 thoughts on “Update BT: nu există update”

  1. n`am nimic cu BT, acolo am si eu cardul de salariu cu optiune de descoperire de cont, totul e ok in sensul ca stiu ce bani intra si ce bani ies. nici o surpriza placuta sau neplacuta.
    ce ai patit tu e frustrant rau, in general relatia cu banii trebuie sa fie stransa si sa fii atenta, ca daca tu uiti, nimeni nu o sa te traga de maneca, dobanzile curg in continuare.

    1. @maddy: Mai demult, m-a tot imbarligat o domnisoara sa-mi fac un card de credit „cu dobanda zero” la o banca acum defuncta la noi. N-am vrut, si, pe masura ce ii spuneam ce tactici de vanzari aplica pe mine, s-a descurajat un pic, si a cedat intrebarii mele: „Cum de iesiti voi in castig cand oferiti dobanda zero?”. Raspunsul a fost: „Ne permitem s-o facem, pentru ca sunt multi care uita sa achite ratele la timp sau extrag bani de la bancomat, unde dobanda e mare. Cei care au grija sa achite la timp, nu scot bani de la bancomat si nu isi ating limita de credit sunt foarte putini. Vad ca tu stii mai multe lucruri, ti-am mai spus si eu astea, cred ca poti sa iti faci card de credit in cunostinta de cauza, nu o sa ai probleme.”

      Mi-am facut card de credit si l-am folosit de vreo 2-3 ori, cand nu mi-a fost acceptat cardul de debit (de la BT :D) la rezervarea de hotel sau masina. Cand l-am inchis, aveam in plus vreo 5 lei in cont, nu facea taxiul pana la banca si inapoi banii aia, i-am lasat acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.