VAIO de vară

Sony a lansat astăzi, la Bucureşti, noile serii de notebook-uri de vară VAIO C şi VAIO E, în culori intense. Eu m-am îndrăgostit iremediabil de coloratele VAIO CA. Detalii şi imagini, mai jos.

Ultima generaţie de notebook-uri VAIO C reprezintă declaraţia de intenţie a Sony, care propune o schimbare radicală de direcţie în ceea ce priveşte designul notebook-urilor. Pe lângă designul inovator, portabilitatea şi performanţa noilor notebook-uri din seria VAIO C devin aliaţii principali care transformă orice sarcină de pe ordinea de zi – de la e-mail la editarea prezentărilor – într-o activitate uşoară şi plăcută.

Eu aveam impresia că designul tuturor modelelor VAIO este deja inovator [chiar sexy], aşa că „schimbarea radicală de direcţie” nu poate fi decât una în [şi mai] bine.

Portofoliul VAIO din acest sezon include 7 serii de notebook-uri multimedia, ultra-portabile şi business. În gama business se regăseşte seria VAIO S, cu modele disponibile în două culori – alb şi negru. Gama multimedia cuprinde seriile VAIO F21Z 3D, VAIO F22S, VAIO EH, VAIO EJ şi seria colorată VAIO CA cu patru culori intense [roşu, alb, portocaliu şi verde] şi finisaj semi-transparent. În gama ultra-portabilă se regăseşte seria VAIO YB de 11,6 inci, bazată pe platforma AMD Fusion, disponibilă în 2 culori: argintiu şi roz.

Pentru a completa look-ul inedit şi aventuros al celor mai noi notebook-uri din gama VAIO C 14″, Sony propune şi o colecţie întreagă de accesorii colorate al căror design poate completa personalitatea utilizatorului: un mouse wireless cu Bluetooth şi o geantă specială pentru notebook. Cu acestea din urmă nu am poze, din păcate. Update. Avem şi poze cu un mouse şi-o geanta. Foarte faine!

7 thoughts on “VAIO de vară”

  1. E fain cel alb, pentru portabilitate sunt excelente sony vaio-urile ca si pret insa ca performante tot un MacBook mi-as lua. Insa, asta pe viitor ca doar ce mi-am luat un monstru HP de 17 ca eu lucrez cu „mai multe ferestre” sa zic asa si chiar am nevoie de ceva „mare”

  2. Sunt intr-adevar foooarte simpatice, zici ca sunt bomboane:)) @Mihai Motrescu Intr-adevar preturile sunt putin peste medie insa in ultimul an, s-au apropiat destul de mult de nivelul pietei. Asa ca daca faci niste comparatii sunt destul de ok.

    Si ce imi place este ca seri asta are si laptop-uri de 13.3 inch ce vor veni in Romania cu pretul de 2800 RON. Mi se par f tari, un hibrid intre mini laptop si laptop ^^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.