Intrebare cu tic-tac pentru mergatorii la concerte

Cu tic-tac pentru ca am nevoie de un raspuns pana la ora 15:30.

Pot intra la concertul Scorpions cu aparatul meu foto Sony H5 (nu are obiectiv detasabil, dar filmeaza)?

Multumesc anticipat, vorba lui Gigel.

9 thoughts on “Intrebare cu tic-tac pentru mergatorii la concerte”

 1. „În incintă nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, artificii, mâncare, băutură, bannere susţinute de tije metalice sau de lemn, arme, scaune, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.”(http://www.mediafax.ro/life-inedit/vezi-regulile-de-acces-de-la-concertul-scorpions-din-capitala-8310958).
  Eu aș zice că aparate înregistrare audio video sunt cele specializate numai pe asta.
  Eu am fost la Aerosmith și nu mi-am luat Fujifilm HS10 care este la fel fără obiectiv detașabil, dar poate filma, ca apoi să constat că lumea era cu fel de fel de aparate.
  Sugestia mea este că dacă ești cazată în apropiere de Zone Arena să mergi cu aparatul și din timp și dacă nu te lasă, să ai timp să mergi să îl lași acasă. E păcat să ratezi niște poze faine mai ales că e foarte interpretabil regulamentul și până la urmă e la latitudinea celor de la poartă. Si o sugestie ar fi să îl pui într-o husă cât mai mică și în geantă. Nu în geanta dedicată aparatului foto și atârnat de gât că atunci e cam suspect.

 2. first felicitari! foarte tare! si eu am vrut sa merg da m-am trezit tarziu…
  second. aparatul tau sigur nu te lasa sa il duci cu tine. mai bine filmezi cu telefonul lui Sebi…

 3. eu am intrat si cu mancare si bautura si cu aparat foto la AC/DC si s-au uitat in rucsac dar nu au zis nimic…cred ca depinde de jandarm :))

 4. Poate primesti un raspuns cum am primit eu la Best Fest: ai voie cu aparat, dar nu ai voie sa fotografiezi sau sa filmezi :))) =)) O ora am ras cand am auzit capul ala de creta

 5. scoate-i aparatoarea aia neagra. in felul asta pare mult mai mic.

  @Gaben: eu nu-s la bucuresti la concert, am ramas acasa.

 6. Ăsta e unul dintre lucrurile pe care nu le înțeleg. De ce aș vrea să filmez/fotogrfiez evenimente pe care oricum le filmează/fotografiază alții mult mai bine. În speță, merg la concert pentru a mă simți bine, nu pentru a mă chinui să găsesc poziții bune de imortalizat.

 7. Spiep, nu am făcut poze prea multe, dar fiind atât de aproape de scenă, am vrut să am pozele MELE, făcute de MINE. E enervant când vezi atâţia oameni filmând şi făcând poze cu telefoanele, în loc să se bucure de muzică, dar pe de altă parte, să ai câteva zeci de poze făcute de tine ACOLO e priceless. Aşa cum am zis şi-n aricolul post-concert, nu m-am omorât cu pozatul, la un moment dat am şi uitat că am aparatul la gât, dar tot am făcut câteva poze, pentru blog şi pentru copiii mei. Şi pentru tata, pe care l-am şi sunat în timpul concertului, ca să asculte oţâr’ de Scorpions live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.