Valorile… care este!

În general, am preferat să îmi ţin blogul departe de mizeriile din politica românească, exact aşa cum un părinte îşi apără copilul de relele din jur, da’ de data asta, să mor de mă pot abţine!

N-am ascuns niciodată faptul că îmi place portocaliul mai mult decât orice altă culoare şi l-am susţinut pe Băsescu, atât cât am putut, de câte ori a fost nevoie. Şi de data asta nu pot să nu pun pe blog chestia asta, că prea pare ruptă din realitate!

VALORILE ROMÂNIEI

3 thoughts on “Valorile… care este!”

  1. portocaliul are legatura cu basescu cat am io cu papa.papa de la roma,normal.sa pui ca emblema un ministru corupt ptr un intreg partid e ca si cum mailat ar fi reprezentativ ptr romania.mie nu-mi place basescu ptr ca e tipul secretarului de partid care se batea cu caramida in stern pana si-l fisura,dupa care se baga cu onor conducerea,la una mica la cantina sau la restaurantul de serviciu.in tot ce faci sa ai actiuni,ilegale,imorale si sa le”sfintesti” precum ca lupti in numele dreptatii,mi se pare cel mai fariseic mod de a actiona in politica.decat o curva reformata prefer un hot”cinstit”.de la ala stiu la ce sa ma astept in permanenta.curva deviationista devine fanatica si incontrolabila,lucru care ma inspaimanta din cauza ca nu mai vreau sa fiu controlat de nimeni si nu mai vreau sa hotarasca nimeni in numele meu.base acest putzin putin al nostru,e ptr mine musca la arat.as fi curios sa vad si eu un rezultat concret,un lucru efectiv facut de basescu inafara de faptul ca a darmat guverne,a destramat coalitii si asta numai ca sa fie deasupra.cu ce pret,cu ce rezultate nu a contat,important a fost ca el sa pluteasca…s-auzim de bine si sa dea cel de sus sa ma insel.

  2. mie de drag tariceanu cu al lui PNL fix la fel cat mi-e drag si baselu cu al lui PD sau ilici cu al lui PSD. ce nu mi-e draga insa e campania murdara, cum e asta cu remes. daca a gresit, oioooo si inca cum a gresit, sa plateasca. dar campania electorala pentru europarlamentare ar trebui sa abordeze altceva, nu crezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.