Scrie pentru premii!

Dacă ai un blog şi vrei să câştigi premii pe bune, tot ce trebuie să faci e să te înscrii în concursul organizat de Bloggeri.ro. Cum deja s-a încheiat votarea pentru prima etapă a concursului, mai poţi participa la celelalte două etape, unde trebuie să scrii despre distracţia şi viaţa de noapte în România [la etapa a doua, care tocmai a început] şi un articol despre ce vrei tu, în cadrul celei de-a treia etape.

Câteva recomandări în conceperea articolului pentru etapa a doua găseşti în cadrul regulamentului concursului. Nu contează dacă eşti la început de drum sau ai deja un blog cunoscut, Bloggeri.ro premiază articolele scrise de bloggeri şi nu blogurile.

Doi foşti membri ai juriului au pornit un scandal stupid, care nu a făcut decât să consume timpul şi nervii organizatorilor şi participanţilor, însă între timp, cei doi s-au retras; şi unii dintre concurenţi s-au retras, dar concursul merge înainte.

Iată care sunt premiile oferite:

Premiul 1 – Aparat foto digital Canon Powershot A550

Premiul 2 – Camera web si MP4 Player Nexus Nomad

Premiul 3 – Stick USB si Camera Web

Premiul 4 – MP3 Player Creative Zen Stone 1 GB Red

Premiul 5 – Camera Web Genius Eye 311Q

Premiul 6 – Domeniu Gratuit + Hosting

Primele trei locuri sunt acordate de către juriu, iar locurile 4, 5 şi 6 vor fi ocupate de concurenţii care primesc cele mai multe voturi din partea cititorilor. Există şi premii speciale, dar pentru unele dintre ele trebuie să depui un „efort” suplimentar şi să scrii articole pe care să le încadrezi la categoriile speciale pe care le vei găsi dacă citeşti regulamentul. Dacă premiile prezentate mai sus nu te atrag, ce zici de un laptop?

Repet, nu trebuie decât să scrii. Aşa că înscrie-te şi fă-mi concurenţă! :D

2 thoughts on “Scrie pentru premii!”

  1. mi-a placut asta cu fa-mi concurenta…oricum denisa tu deja ai un nume, asociat sau nu cu visurat. Iti doresc mult succes, si tie si lui sebi( pe care-l cunosc personal)..bafta la premii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.