Viaţa de cuplu: cum rezolvăm problemele?

Prima dată am răspuns la întrebarea „Cât de individualişti suntem?”, apoi la cea despre recunoaşterea greşelilor. A venit rândul celui de-al treilea articol- şi ultimul, dragi bărbaţi, dacă v-aţi săturat de subiectele astea legate de viaţa în doi!

Înainte de orice, vreau să vă spun că relaţia dintre Alex şi Alexandra, „construită” de Avon special pentru campania asta, mi se pare una tipică de „începători”. Sunt rare relaţiile care încep perfect, în care oamenii comunică aşa cum scrie la carte, în care nu există „hopuri” de trecut. Din punctul ăsta de vedere, micile probleme pe care le-au avut cei doi mi-au părut foarte reale, în ciuda faptului că relaţia este una fictivă. 

Şi noi am avut probleme cauzate de comunicarea insuficientă, dar am trecut peste ele şi de atunci avem un pact: dacă ai ceva de spus, o faci acum, nu mâine, nu „când vin acasă”, nu săptămâna viitoare, acum. Am mai spus-o şi  înainte: problemele nediscutate se adună precum praful neşters şi într-o bună zi „buba” se va sparge şi-atunci o să fie neplăcut, ca să nu zic urât de tot. Deci, dragii mei, comunicaţi, comunicaţi, comunicaţi! Este primul şi cel mai important pas către o relaţie sănătoasă.

Alex şi Alexandra au avut o problemă de comunicare şi uite unde-au ajuns: el a cerut o baie prea mare, apoi i s-a părut că e prea mare, iar acum, după cum puteţi vedea, baia s-a golit şi arată… hmm, aş zice bine, dar baia mea e mult mai aglomerată decât baia lor, acum. Probabil că dacă Alexandra i-ar fi spus că urmează să umple casa cu produse cosmetice, Alex ar fi privit situaţia cu mai multă detaşare. Şi dacă Alex nu s-ar fi agitat să-şi caute o baie mai mare, mult mai mare, cea mai mare, nu s-ar fi lovit de cealaltă problemă: baia mult prea mare. O problemă nerezolvată în cuplu, oricât de mică, se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă şi va ajunge ditamai gogoloiul.

Şi pentru că am ajuns la finalul campaniei, vă reamintesc că devenind reprezentanţi Avon [e simplu, completaţi formularul de pe site, primiţi un telefon, mergeţi la o întâlnire şi gata] puteţi cumpăra produsele cu reduceri de până la 40 la sută. Produsele vă sunt livrate acasă în maximum 48 de ore şi la fiecare trei săptămâni aveţi parte de surprize. Şi dacă nu vă interesează, poate ştiţi pe cineva care vrea să-şi suplimenteze veniturile şi are baia prea goală; recomandaţi-i spatiupentrumine.ro.

2 thoughts on “Viaţa de cuplu: cum rezolvăm problemele?”

  1. Vai cat de sadic! Am dat click pe linkul de la dupa cum puteti vedea, si m-am trezit cu un SALUTARE NUMELE MEU ESTE ALEX la 9 dimineata…
    Atac de cord asa, cat sa ma trezeasca si sa ma puna la invatat pentru sesiune:))
    In alta ordine de idei: da comunicare! De acord, subscriu, f important:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.