12 thoughts on “Viaţa la ţară: „Ai di mini şî di mini!””

  1. Sa-mi bag… Asta e tara in care traim! Sexualizam si cultura/literatura! Rusine celor care au facut spotu`! (A nu se intelege ca sunt pudic, din contra – sunt un tip deschis si fara tabu-uri.)

  2. Si mie-mi place. Tocmai ca o inteleg ca o ironie la adresa inculturii (prin antiteza din final. Si in plus atrage oamenii. Daca nu cumpara cartea, macar afla ca exista o carte care se numeste „Viata la tara” si e scrisa de Duiliu Zamfirescu.

  3. poate ca nu e vb de a-i convinge sa citeasca pe cei care sunt din moldova si fac sex, poate vor sa ii convinga sa faca sex pe cei care citesc carti:))

    O.S. asa intrebare, asa raspuns.

  4. cred ca este important si cui te adresezi, targetul tau. In acest caz, nu cred ca este vorba de persoane care au citit mai mult de 5 carti pana la 20 de ani, ci de cei care nu au citit nici o carte, indiferent de unde ar fi: moldova, oltenia, ardeal. Si Mme Bovary are dreptate, daca trebuie sa comunici pe limba lor ca sa ii faci s ainteleaga mesajul tau, so be it!

  5. Poate putin…prea mult. ;) Ne face sa zambim, folosim toate gaurelele nevestii cu ajutorul porumbului, totul e super, dar…come on, ma apuc sa-i explic copilului legatura dintre stiuletele din fund si literatura? Sarim in cap homosexualilor pt. ca-si flutura penele odata pe an, dar putem accepta un clip de genul asta? Stiuletele asta n-o fi tot un pacat capital? :))))) Ba eu cred ca e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.