Vise, tată, vise!

Dormeam, sunt sigur ca dormeam si visam atat de frumos… Se facea ca sunt in vacanta – normal, vara, o vara fierbinte care nu te lasa sa stai departe de orice lac, rau, balta sau piscina si eram chiar in apa, o apa cristalina, cu nuante albastre-verzui, in care iti vedeai tot corpul, o apa care avea un miros care semana cu cel al deodorantului divei care tocmai trecuse pe langa mine si care a intors toate capurile, pardon, capetele masculine dupa ea, o apa care facea bule de sifon daca miscai mana mai repede prin ea… o apa… super! cum zice copilul din reclama in care isi gaseste mama super!

Dupa cateva lungimi de bazin, ies afara, la barul piscinei si cer o bere rece, care mi se si ofera, dar culmea, nu trebuie sa o platesc! Dupa ce o dau pe gat mai cer una si surpriza! nici pe asta nu trebuie sa o platesc. In aceste conditii, mai dau pe gat doua, dupa care nu mai pot, desi berea era si ea super! Dar mi se cam facuse foame si intreb la bar ce se poate ciuguli pe acolo; barmanul imi arata un stand despre care credeam ca e o expozitie culinara si imi da de inteles ca va trebui sa ma servesc singur, lucru pe care il si fac, dar, culmea, nici de data asta nu mi se cer bani! Apoi am inteles…

Aşa-i că vrei să citeşti mai departe? Atunci intră pe blogul lui tata şi citeşte. Te asigur că merită!

5 thoughts on “Vise, tată, vise!”

  1. DECI domnul spooky vorbeste serios? Si mai are si blog? Nu numai ca mananca toate cratimele de unde le e locul, dar le pune unde nu ar trebui sa existe. M-a lasat cel putin perplexa….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.