Vizionarul

Făceam curat prin folderele din contul de Yahoo Mail şi am dat peste un mesaj vechi, primit acum doi ani jumate de la unul dintre foştii mei şefi. Omul avea nişte ziare şi după ce persoana responsabilă de publicaţia care apărea la Deva l-a părăsit, a început să împrăştie zvonuri – adică bârfe şi mizerii – despre ea. Pentru că nu are rost să dezgrop „morţii”, o să-i spunem Andreea.

Sent: Sunday, October 15, 2006 12:16 PM
Subject: Barfa

Andreea ex-Numedefamilie, actualmente Numeledefată, se pregateste de nunta. Cu cel incoronat de voi ca fiind metrosexualul judetului: D.P., proaspat divortat si el, acum se stie si din ce motiv. S-au mutat deja impreuna, exista sanse sa fi avut loc cununia civila.

Prin Deva asa se stie, desi ei doi neaga in continuare ca ar avea ceva in comun. El a vandut tot ce avea in Alba-Iulia si Orastie, si-au luat o vila in Deva. Iar ei „i-a crescut” un frumos Audi A6.

Descurcareata fata! Nota 10! Frumos, destept, influent, tanar… ce-i in mana nu-i minciuna… si trei sferturi din populatia deveana masculina activa sexual isi roade unghiile ca a pierdut o asemenea bucatica! Se pun pariuri pe cand va intra in politica si pana unde va ajunge!

Foarte interesantă este ultima parte a mesajului. Nu cred că se puneau pariuri şi omul nici nu avea vreo informaţie precisă, dar el, expeditorul mailului răutăcios, este un vizionar, pentru că Andreea – pe care în continuare o cheamă Andreea Numedefamilie, nu a divorţat, nu i-a crescut un Audi A6, ci unul ceva mai ieftinuţ, dar tot Audi – a intrat în politică de vreun an. QED?

6 thoughts on “Vizionarul”

  1. Pingback: ThewBlog » Blog Archive » Scurte !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.