Întrebare pentru BRD

Am un card de la BRD de vreo patru ani, dacă nu mai mult. În contul respectiv îmi primesc salariul, iar luna următoare primesc primesc prin poştă un extras de cont, tipărit. Nu i-am acordat prea multă atenţie până acum, pentru că era povestea banilor pe care nu-i mai am, deci o poveste nu foarte interesantă.

Luna asta mi-a sărit în ochi un detaliu enervant: pentru fiecare „interogare sold”, BRD îmi percepe un comision de 0,15 euro. Euro! De ce euro, când contul este în lei, iar tranzacţiile pe care le fac sunt tot în lei? Şi de când se întâmplă asta?

21 thoughts on “Întrebare pentru BRD”

 1. Eu aveam un card la BT facut acum 4 ani despre care trebuie sa recunosc ca era „fara comisioane”: practic nu eram taxat in nici un fel, nici la interogare sold, nici la extragere numerar de la bancomat, nici la plata cu cardul, nici la alimentarea contului de card, ce mai… numai lapte si miere…

  Doar ca de anul acesta de prin ianuarie m-am trezit ca sunt comisionat cand interoghez soldul…

 2. am si eu un Maestro la ei, dar cred ca depinde mult de tipul de card. Suna-i si intreaba-i. Daca nu te iei cu ei de gat inseamna ca esti de acord :)

 3. Eu nu mai colaborez cu BRD din cauză că sunt comisionari. :)) La BT este un comision de 30 de bani la fiecare interogare de sold. Să fim serioşi, mi se apre un mizilic că nu-l interoghez de mai mult de 10 ori pe an. :)) Nu ştiu sigur dacă nu este şi un comision de 2 euro pe an, pentru administrarea cardului, dar oricum e mic. Ştriu, însă, că au dobândă la banii din cont. :))

  P.S. BRD m-a chelit de bani la un card în USD.

 4. Asta nu e nimic sa stii … vai de mama BRD … sunt spagari, sunt cum vrei tu, numai profi nu. Vroiam sa renunt la ei, dar ce crezi, cei de la munca nu imi permit alt card si cont decat la BRD. Oare de ce? Impart comisioanele? Mie imi ia 0,75 lei comision pe tranzactie si 2 lei pentru schimbare de PIN, oare de ce dreaq?

 5. poti sa te duci la brd si-ti fac cont pe site’ul lor unde iti poti verifica cardul. prima luna stiu ca e gratuita, dupa aia nu stiu exact cat e pe luna dar putin oricum

 6. Eu m-am suparat foarte tare cand am vazut ca imi iau 3 RON pentru adminsitrare card LUNAR (Card 10 pentru elevi si studenti) si la 275 ron cat aveam pe card (de la 300) imi dadeau dobanda 0,2 ron pe luna :| si schimbarea de pin e 10 ron (am scimbat alaltaieri). Marlani! Am trecut pe BCR. Mai tin un pic pe brd cat sa nu imi para rau de cei 10 ron pt pin :)) oricum patrez cardul >:)

 7. @Ciupanezul nu te lasa sa incasezi salariu in alte conturi si cu alte carduri pentru ca esti pe o conventie de salarizare si ai comisione reduse sau acoperite in totalitate de banca.

 8. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Noi aventuri cu BRD
 9. Cele mai tampite comisioane la BRD. Am de la ei un credit (imi pare rau ca nu am mers la BT) si am mai luat un pachet (CLASIC cel mai ieftin) care include brdnet (online banking) dupa ce am semnat am aflat ca pentru inchidere pachet au comision de 15 euro.
  Azi dupa ce am transferat banii pt rata in cont vad ca mi-au luat comision 7 ron – maine merg la banca sa vad ce este.

  Mi se par jepcari rau si nu ma refer la creditul in sine pentru ca este ok 8% dobanda fixa pe 4 ani dar la restul de comisioane de dupa. Mai sunt banci care au comisioane mari dar le spun de la inceput (ex: comision de deschidere pachet si nu de inchidere) cine stie sa intrebe cat costa sa inchizi un pachet, intrbi cat costa sa il deschizi, daca ti se spune ca este gratuit spui ok. Ca si bani cheltuiti poate este la fel dar te simti furat si e forte naspa sentimentul mai ales ca vine de la o banca.

  Dupa ce termin acest credit, eventual o sa-l scurtez, nu mai calc pe la ei – sunt nesimtiti rau.

  1. @iacomi claudia: Trebuie să mergi întâi la ghişeu şi să-ţi deschizi cont BRD NET. Dup-aia cu un username şi parolă intri – atunci când serviciul funcţionează, că nu prea funcţionează – pe net şi-ţi vezi contul. Din care nu poţi face tranzacţii decât dacă ai unele predefinite la ghişeu… distractiv 100%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.