Cine vrea să viziteze Roşia Montană?

Pentru că nu toată lumea a văzut Roşia Montană, dar mulţi au deja o părere despre un loc pe care nu l-au vizitat, Cătălin Hosu vă lansează o invitaţie-provocare: participaţi la un concurs pe Facebook şi puteţi câştiga un rucsac echipat cu tot ce-aveţi nevoie pentru a vizita Roşia Montană pregătiţi.

Eu am satisfacția de a vă aduce mai aproape de Roșia Montană și de trecutul ei, iar voi aveți ocazia să câștigați unul dintre cele patru rucsacuri săptămânale, dotate cu tot ce aveți nevoie pentru a porni în explorarea Apusenilor: sticlă de apă, lanternă frontală și de buzunar, căciulă, șapcă și un briceag multifuncțional. 

Atenţie: nu vă plăteşte nimeni drumul până acolo şi nici cazarea [eu zic că ar fi fost interesant un premiu de genul ăsta, mai atractiv decât un rucsac, fie el complet echipat], dar sunt convinsă că odată ajunşi la Roşia, Cătălin vă va arăta zona şi veţi pleca de acolo cu satisfacţia că aţi văzut ce era de văzut şi cu convingerea că de-acum puteţi emite o părere în cunoştinţă de cauză.

Consultaţi regulamentul, participaţi la concurs şi, dacă veţi câştiga şi nu vă trebuie sticla aia de apă, o primesc eu, nu-i bai. :D Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.