VLOG: Săptămâna când am mers aproape zilnic la Castelul Corvinilor și am făcut 20.000 de pași într-o zi!

Vlogul începe într-o duminică liniștită, când am constatat cât de dulce este liniștea din cartier, atunci când spălătoria auto din apropiere nu funcționează. De câțiva ani, de când s-a deschis (fără ca pe noi să ne întrebe cineva dacă suntem de acord), poluarea fonică de care avem parte este oribilă. Și n-avem ce face…. 

Luni m-am dus la țară, dacă tot am avut zi liberă (nu liberă, ci am fost obligată să îmi iau o zi de concediu, pentru că marți a fost zi liberă de la „stat”), și în loc să dorm, ne-am apucat de făcut BULION. Toate au fost bune și frumoase până când, vrând să torn bultion în sticluță, am uitat ce fac și m-am uitat în altă parte… continuând să torn. Evident că am dat pe mâna stângă. Pe mână aveam inele. Inelele s-au încins și m-au ars și mai rău. A fost un chin și după o săptămână încă nu a trecut. Inițial arăta OK, acum am o rană și piele mov. Oribil. Dar am supraviețuit!

Marți am mers la plimbare la Castelul Corvinilor, oprindu-ne (eu și Sebi) pentru înghețată la Kaufland.

Miercuri n-am făcut nimic, adică am mers la muncă și apoi am mers din nu la Castelul Corvinilor.

Joi am pornit PC-ul și am constatat că are nevoie de o oră să-și facă update-uri.

Vineri am făcut o vizită la Dedeman și am dat o fugă la țară, la un grătărel și-un aer curat. Și i-am dat lui Codiță o înghețată întreagă.

Sâmbătă ne-am făcut de cap, dar mai ales ne-am bătut joc de picioare: am mers pe jos peste 20.000 de pași. Am mers în târgul de vechituri și din nou la Castelul Corvinilor,

Duminică am mers la Castelul Corvinilor în interes de serviciu, pentru că a fost Festivalul Medieval, un eveniment de neratat, pe viitor.

Dacă îți plac aceste video-uri, te poți abona la canalul meu de YouTube. De asemenea, poți distribui video-urile pe Facebook sau unde ai tu chef. Merci!

1 thought on “VLOG: Săptămâna când am mers aproape zilnic la Castelul Corvinilor și am făcut 20.000 de pași într-o zi!”

  1. Auuu, ce ma enerveaza aia de la spalatorie care atunci cand imi spala masina pun muzica la volum mare! Eu nu ascult la volum mare in general, si mi se pare si nesimtire sa pornesti radio-cd-ul unui client, sa-i si cauti muzica de pe cd/stick ca apoi sa dai muzica la tot cartierul.

    Multi spalatori s-au lins pe bot de bacsis pe tema asta, ca si cei care spala presurile si nu le pun la uscat, ci le iau ude de pe jos, le scutura in vant de 2-3 ori si le pun la loc in masina. Las bacsis fara exceptie cand treaba e facuta corect, iar celor cu care ma cunosc si-i stiu ca lucreaza foarte bine le las sume mai mari. Mi se pare neobrazare maxima sa lucrezi de mantuiala, sa folosesti masina ca sa dai muzica la tot cartierul si sa astepti sa-ti lase clientul ceva. Jobul e de cacat, e greu, de cele mai multe ori prost platit, dar daca te astepti sa plateasca clientii diferenta fata de ce iti da patronul, mai bine pleci. In general, cei despre care ziceam mai sus ca le las „extra tip” sunt primii care pleaca. Am schimbat cateva spalatorii pentru ca „baiatul” la care veneam sa-mi spele masina pleca in Anglia (destinatie predilecta pentru jobul asta, vad).

    Incredibil cum se bucura cainele la 5:26!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.