Voltaj la Deva

5 mai 2008, campanie electorală.
Aduşi de PSD, agitaţii de la Voltaj au deschis concertul de la Deva cu următoarele versuri:

„Oooo
Şi ce dacă pân-acum n-am prea avut noroc?
Oooo
Se-ntoarce roata şi-ntr-o zi am să mă scot!”

Aşa speră, bag seama, PSD-ul să câştige Primăria Deva, unde-i o pită moale şi pufoasă de mâncat. Dar eu zic că tot Mircia Muntean [PNL] va câştiga; nu de alta, dar el va aduce trupa Smokie să cânte în parcarea hypermarket-ului Real, pe 16 15 mai. Şi nu oricum, ci pe banii devenilor, în cadrul Serbărilor Cetăţii care, culmea, s-au „nimerit” taman în campanie electorală. Ce convenabil!

Notă: Eu nu-l pot suporta pe dăşteptul de Călin Goia de când a urlat la mine să nu-i mai fac poze „backstage”, acum vreo doi ani.

UPDATE: A venit şi tătucu’ Năstase. Şi cântă şi Holograf. Iar eu tre’ să lucrez în gălăgia asta. :D

Mai jos, video şi poze:


Furnicutze la datorie:
Voltaj la Deva 6

Goia, trudind la microfon:
Voltaj la Deva 5

Galben-PSD?
Voltaj la Deva 3

Încet, să nu cazi:
Voltaj la Deva 2

Toate pozele sunt aici.

Pentru majoritatea pozelor, mulţumirile se îndreaptă către Winnie . :)

10 thoughts on “Voltaj la Deva”

 1. Mie imi place Voltaj. Ca au ei si figuri de genul cum spui tu (ca vezi Doamne sa nu le faci poze), nu ma indoiesc. Trebuie si vedeta sa manifeste un temperament acolo, nu?

  Sa vezi cind a cintat Directia 5 la Chicago, ce faza penibila a fost la inceput, solistul lor tot repeta: haideti fetelor ca va incalzesc eu pe toate, sa cintam, etc. Asa mi-a ramas de nasol in amintire faza asta, ca era ieftina. Dar muzica lor tot imi place, mai ales citeva melodii.

  Iar cu electoralele si concertele, asta e, nu stiu ce putem face. Partea buna e ca vin formatii la Deva, partea rea ca se dedau la politicisme din astea iritante. Eu zic sa luam partea buna.

 2. Eu acum 2 ani am organizat un concert cu Voltaj, la Arad. Intradevar, Calin Goia este cu nasul pe sus… Vedetismul asta este secant pentru mine si din pacate la majoritatea artistilor se observa.
  Vis a vis de Voltaj, se pot spune multe. Dar are rost?

 3. Din punctul meu de vedere, nu are rost, pentru că eu părerea mi-am format-o atunci şi nu are cum să mă convingă cineva că Nea Caisă ăla nu e aşa cum l-am văzut io.

 4. Voltaj sunt de toata prastia iar cei de la holograf au incheiat concertul ( organizat de PSD ) cu celebra piesa Banii Vorbesc ( culmea potrivelii ). Oricum cel mai frumos moment a fost cel in care sleata de psd-sti a fost huiduita la scena deschisa.Magnific,superb s.a.m.d.

 5. si in Turda vin Voltaj si Talisman in 9 mai, de ziua Europei cica.
  si sincera sa fiu, am mai fost la concerte voltaj si in Cluj si imi plac. acuma fiecare cu parerile lui :d

 6. eeh … si la noi a cantat voltaj acu 3 zile , dar pentru pd-l . si a inceput cu aceleasi versuri . cel putin la noi , in targoviste , PSD are noroc de cateva mandate bune . :) nu mai scapam de ei !!!

 7. Eu ador formatia Voltaj! Daca au figuri este numai prbl lor! Pe mine ma intereseaza muzica … si-mi place dom’le!!!!!!!!!!! Au versuri de calitate care sunt in ton cu muzica! I-am vz la mare si au fost super populari si fara fitze! Mi-au placut f mult! MULTZUMESC VOLTAJ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.