Păr vopsit acasă, rezultate ca de salon? Da, se poate!

Părul meu este în proporție de 30-40% alb, așa că trebuie să îl vopsesc, pentru că altfel e moale ca o cârpă și cărunțeala mă deprimă. Poate dacă ar fi tot alb ar mai fi cumva, dar așa… m-am obișnuit să fiu roșcată, chiar dacă e cât se poate de evident că nu-i culoarea mea naturală. 

Atenție, urmează o imagine care vă poate afecta emoțional!

În ultimii ani, am fost fidelă brandului care produce culoarea mea, până acum, când s-a ivit ocazia să testez o vopsea nouă, cu un preț un pic mai mare decât vopseaua… medie (concret, prețul de listă pe eMAG este de 40 de lei, dar la Kaufland am găsit-o cu 20 de lei, redusă de pe la 25 sau 30). Am primit, așadar, două cutii de vopsea Color Expert, de la Schwarzkopf, în nuanța aleasă de mine, respectiv 7-7 Arămiu. Părul meu era lung, dar nu atât de lung încât să necesite vopsirea cu două tuburi.

În paranteză fie spus, la salon l-am vopsit o singură dată. În rest, mă vopsesc singură, acasă, de mulți, mulți ani. Mai precis, 17. Aiaiaiai.

Color Expert de la Schwarzkopf, o vopsea de păr specială

Este neașteptat de bună această vopsea! Am primit-o spre testare în cadrul campaniei #buzzcolorexpert și deși am părul mediu spre lung, un tub (din cele două) mi-ar fi fost de ajuns. Am ales să folosesc un tub și jumătate, a fost arhisuficientă vopsea. Ce are în plus această vopsea față de celelalte este un ser (un fel de ulei) care se amestecă împreună cu vopseaua și oxidantul și apoi se aplică pe păr, precum și un fel de balsam pentru reîmprospătarea culorii, pe care este recomandat să îl folosești la trei săptămâni de la vopsire.

După două săptămâni, culoarea era încă acolo, părul nu se prezenta la fel de distrus cum era când mă vopseam cu altele, așa că mă declar super impresionată. Mai testez câteva vopseluri, dacă tot am renunțat la aproape-portocaliul meu, dar presimt că voi continua să folosesc Color Expert pentru vopsirea acasă cu rezultate… de salon.

Așa arăta părul meu a doua zi după ce l-am vopsit, după o noapte în care am dormit în tren și nu, nu l-am pieptănat. E una dintre pozele despre care chiar pot spune: "I woke up like this!"

Așa arăta părul meu a doua zi după ce l-am vopsit, după o noapte în care am dormit în tren și nu, nu l-am pieptănat. E una dintre pozele despre care chiar pot spune: „I woke up like this!”

Tehnologia OMEGAPLEX® prezentă în colorant protejează micro-legăturile împotriva deteriorării în timpul vopsirii sau decolorării părului. După vopsire, părul are un aspect sănătos și puternic. Dovada este chiar poza de mai sus.

Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX® conține trei elemente inovatoare, pentru utilizarea lor în trei pași. Primul pas constă în folosirea unui ser împotriva ruperii părului, care se mixează cu crema colorantă. Acest ser protejează micro-legaturile din interiorul firului de păr. Pasul doi îl reprezintă folosirea unui tratament reparator după colorare, ce sigilează fibra firului de păr și culoarea. Pasul trei se aplica la trei săptămâni de la colorare și constă în utilizarea unui tratament ce repara micro-legăturile din interiorul firului de păr.

buzz

Oricine poate să testeze cele mai noi produse de pe piață, înscriindu-se pe site-ul BUZZ Store (click cu încredere).

Pe măsură ce apar noi campanii de testare de produse, vă înscrieți la testare completând un chestionar și dacă vă încadrați, veți primi gratuit acasă produse. Uneori, produsele pot fi testate doar de către cei care locuiesc în orașele mari, dar eu locuiesc în Hunedoara și până acum am testat destule produse.

3 thoughts on “Păr vopsit acasă, rezultate ca de salon? Da, se poate!”

  1. Nu stiu daca ti-am mai zis, dar am crezut-o mereu: asta e culoarea ta! Nu e politicos, dar nu ma pot abtine sa nu continuu: sa nu o schimbi niciodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.