Vorbele pline de înţelepciune ale lui George Costanza

Am găsit pe mai multe site-uri vorbele de duh ale lui George Costanza. Să vedem ce zice el:

Cea mai nedreaptă parte a vieţii este felul în care se sfârşeşte. Viaţa e grea; îţi ocupă o grămadă din timp şi ce primeşti la sfârşitul ei? O moarte. Ce-i asta, un bonus?

Cred că ciclul vieţii este inversat. Ar trebui să mori întâi, ca să scapi de-o grijă. Apoi te duci şi trăieşti într-un azil de bătrâni, de unde vei fi dat afară pentru că vei fi prea sănătos. În continuare, îţi ridici pensia, după aceea începi să lucrezi, iar în prima zi de muncă primeşti un ceas de aur.

Lucrezi timp de 40 de ani, până când eşti suficient de tânăr ca să te bucuri de pensionare. Bei, petreci şi te pregăteşti pentru liceu. , după care mergi la şcoală, devii copil, te joci şi nu ai nici un fel de responsabilitate.

În câţiva ani, vei fi un bebeluş, te duci „înapoi”, îţi petreci ultimele nouă luni de viaţă plutind şi beneficiind de lux: încălzire centrală, spa, room-service, iar totul se termină cu un orgasm. Amin!

George Costanza


Cineva a citit aceste vorbe pline de înţelepciune cu ceva timp înainte, aşa că a făcut un film: The Curious Case of Benjamin Button [încă un link] Povestea este exact aceeaşi.

14 thoughts on “Vorbele pline de înţelepciune ale lui George Costanza”

  1. …Si daca tot vorbim de munca. Reazizez ca lucrez peste 15 ore zilnic de cativa ani si tot nu sunt multumit de satisfactii. Mai am ceva pana la pensie si nu cred ca voi avea parte de satisfactia aia. Un azil de batrani inseamna sfarsitul pentru mine. Nici nu vreau sa-mi imaginez

  2. Insinuezi că filmul ar fi fost făcut după ”vorbele de înţelepciune” ale unui chel neamuzant? :) The Curious Case of BB se inspiră dintr-o nuvelă cu acelaşi titlu a lui F. Scott Fitzgerald (ăla de-a scris şi ”The Great Gatsby”). Şi pare-mi-se că a fost publicată pe la 1920.

  3. Am tot auzit de filmul acesta, eram curios, dar parcă nu aveam chef să-l văd. Acuma, că are ca bază un citat din din frustratul meu preferat, cred că urmează să îl văd!

  4. :)) Am ras bine de la articolul tau. Foarte tare ideea de a merge invers.

    Cat despre partea cu munca, is cam tanar sa ma pronunt, dar mie imi place la nebunie ceea ce fac, deci as face-o oricum noaptea, ziua, seara, dimineata cu cel mai mare drag pt ca ma pasioneaza.

    Am abia 22. Deci vedem mai tarziu. Da, muncesc si eu cate 15 ore din cand in cand :)

  5. puttycat nu fi rea.. Costanza a ajuns la nivelul la care este pentru ca are ceva in cap si ca dupa parerea mea, e un bun actor.. nu conteaza ca pentru „unii” nu este amuzant..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.