Vreau un calendar decent* de Advent!

Trebuia să mă organizez eu mai din timp și să am deja calendarul de Advent, dar m-am trezit târziu. Am urmărit mai multe clipuri pe YouTube, ale fetelor care au fost conștiincioase și și-au cumpărat din noiembrie calendare de Advent cu tot felul de surprize (în general produse cosmetice) și le-au făcut unboxing pe net. Iar eu mă uit și salivez… Calendarul de Advent (detalii în link-ul de mai sus) este o tradiție catolică, dar nu ne deranjează aspectul religios, nici faptul că noi suntem o țară majoritar ortodoxă, câtă vreme e vorba despre cadouri, cosmetice și ciocolată, nu?

OK, recunosc că nu aș da nici în ruptul capului 900 de lei pe o cutie cu produse Lancome. Nici 700 și un pic, cât a zis vloggerița Aliela că a dat pe ea, nu aș scoate din buzunar. Nu folosesc produse cosmetice atât de scumpe.

Mi-ar fi plăcut să am măcar o cutie de dulciuri; am căutat în mai multe magazine și am găsit în Kaufland un calendar de Advent de la Ritter Sport… din păcate, l-au găsit și alții înaintea mea și și-au băgat degetele.

Am găsit pe net și alte calendare, dar era deja târziu: la Douglas, la L’Occitane și cam atât. La DM Drogerie Markt am întrebat, dar nu știau ce e ăla, deși pe pagina lor de Facebook au avut un concurs cu premii constând în calendare Advent. :( O să mai caut și în Penny Market, acolo am auzit că ar mai fi, dar deja a trecut o săptămână din cele 24 de zile în care trebuia să găsesc surprize în acel calendar…

Anul viitor mă organizez mai bine. Probabil vor apărea mult mai multe calendare de genul ăsta, pentru că am văzut la Știrile Pro TV un mic reportaj despre ele și asta înseamnă că au primit validarea în România.

* Decent înseamnă, pentru mine, un produs cu un conținut satisfăcător de produse, la un preț bun. Adică să simt și eu că primesc ceva, dacă tot scot o sumă considerabilă de bani din buzunar. De exemplu, cel de la Douglas mi se pare rezonabil, deși sunt cam multe oje acolo și zău că nu folosesc mai mult de o sticluță pe an. Poate nici atât…

Foto: Advent Market, de la Shutterstock

3 thoughts on “Vreau un calendar decent* de Advent!”

  1. Eu de-aia nu cumpar calendare advent… Nu ma pasioneaza continutul.
    Prefer sa comand produse travel size, de la marca respectiva si ies mai castigata. Eu nici macar parfumuri nu mai cumpar la sticla mare. Ma satur de ele repede. Sticla de 30 de ml rullz.

    Dar, am sa fac o chestie draguta, pentru la anul. Pentru o prietena foarte buna, am sa confectionez propriul calendar advent si am sa pun chestii cumparate de mine, in produse travel size. Si am sa il-l dau craciunul viitor.
    Poate prietenele Denisei vad comentariul meu si la anul vine mosul cu un calendar baban! wink wink!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.