Vreau o firmă de taxi serioasă!

Dacă vrei să călătoreşti cu taxiul în municipiul Hunedoara, uneori e foarte greu, dacă nu chiar imposibil. Mi s-a întâmplat să chem o maşină de la firma Mobyl – 0254-711999 [da, cu y, ştiu…],să aştept după ea mai bine de 10 minute şi să nu apară. De atunci nu am mai luat niciodată un taxi de la ei; azi am sunat la taxi Ruxal– 0254-714444, a urlat dispecera în staţie, că nu vroia să vină nimeni pe strada mea uitată de lume [era, totuşi, o cursă de 6 lei, deci nu veneau chiar degeaba]. În cele din urmă, am auzit în receptor un taximetrist care s-a anunţat, iar dispecera mi-a zois că îmi trimite un Matiz roşu în 4-5 minute. După 8 minute de stat în frig, sun de pe telefonul mobil şi o întreb dacă mai vine taxiul ăla. Răspunsul: „Păi s-a anunţat că merge la comandă, eu ce să vă fac?”.

Nu-mi faceţi nimic, doamnă, nu mai am nevoie de serviciile voastre de căcat.

Există, totuşi, o firmă de taxi care să şi onoreze comenzile, în Hunedoara? Tot ce sper e să nu le iau pe toate la rând şi să fiu nevoită să renunţ, tot pe rând, la serviciile lor.

Nici firma de transport în comun nu e mai brează, că tot mi-am amintit. Manolache Transcom se numeşte şi are nişte şoferi foarte „eficienţi”: „dacă nu coboară nimeni din microbuz în staţia X, nu mai oprim, dă-i dracu’ pe ăia care aşteaptă, că doar nu m-oi îmbogăţi eu acum”. Cam aşacred eu că gândesc cei doi şoferi care au trecut ca vântul şi ca gândul pe lângă o staţie din Hunedoara, lunea asta.

Noi să fim sănătoşi şi să-mi iau io permis şi maşină, că veci nu  mai circul cu dăştepţii ăştia.

10 thoughts on “Vreau o firmă de taxi serioasă!”

  1. tu deni, de ce nu iti iei masina muica, in deva si hunedoara inca nu-i traficul din bucuresti. un tico ti-ar fi de mare ajutor si nici nu-i scump un sh.

  2. denisa eu sunt sofer chiar la ruxal.sa stii ca si tu daca ai avea masina si ai da 10 mil pe reparatii bucse si alte cele nu te-ai duce te asigur.ti ai baga p..a in ei 6 lei.uite eu am indicativ 25 si pe mine ma fac cu ou si cu otet ca nu-i duc pe toate coclaurile.daca ai avea masina nu ai mai gandi asa.si de vina nu suntem noi ci primarul ca nu asfalteaza strazil.in campanie au fost numai promisiuni.sper sa ne intelegi si pe noi.si stai linistita ca nu suntem asa de bogati sa refuzam comenzile .dar asta este

  3. Sergiu, te înţeleg, crede-mă. Şi tatăl meu a fost taximetrist într-o vreme, în Deva, şi ştiu ce presupune să-ţi călăreşti maşina pe drumurile nasoale. Dar când ai o firmă de taxi, ca patron, te asiguri că ai cel puţin 2-3 maşini care să-ţi asigure „continuitatea”, să nu te trezeşti că sună clientul şi nu-i poţi onora comanda.

  4. sa stii ca patronul[daca i pot spune asa ] are 4 masini ale lui care ar trebui sa preia comenzile care se refuza dar se pare ca pe el nu-l intereseaza de binele firmei.si ne intrebam de ce nu mai suna lumea la noi.daca ma crezi ca pe mai mult de trei sferturi dintre noi nici nu ne cunoaste.dezinteresat ce sa zic.

  5. asa sunt toti smecherii de patroni.mai ales cei din hunedoara.comert,prestari servicii,etc.si pe mine ma enerveaza multe.dar nu ai ce fac e.vorba lui mircea badea[traim in romania si asta ne ocupa tot timpul]

  6. Sergiu, păi, dacă lui „i se rupe”, înseamnă că am avut dreptate, nu este o firmă serioasă. Asta, vă afectează şi pe voi, cei care lucraţi cu el. Îmi pare, sincer, rău.
    Patronul firmei cu care colabora tatăl meu îşi mai dădea interesul, făcea reclamă prin ziare, la radio. E drept că şi de Ruxal am tot auzit şi pe la Radio Color, dar degeaba… dacă sun şi nu primesc maşină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.