Vremea probabilă

Zilele trecute m-am uitat la filmul The Day After Tomorrow, unde cam toată jumătatea de nord a Planetei îngheţa, din cauza poluării bla bla. Aveau americanii nişte staţii meteo de te durea mintea, totul era pe computer, unele chestii ţiuiau dacă temperaturile scădeau sau creşteau prea mult etc.

La noi, pe Antena 1 Deva, am văzut câteva imagini cu Staţia meteo din Deva. N-am fost niciodată acolo, pentru că dacă aş fi fost, aş fi ştiut că oamenii ăia au nişte termometre pe care le închid într-un fel de dulap metalic. Aia era staţia meteo?!

Adineauri, Antena 3 a transmis în direct din centrul Bucureştiului, unde comunităţile arabă şi musulmană din Capitală au organizat un miting de protest împotriva războiului din Gaza. În Bucureşti ningea cu fulgi mari, ca-n poveşti, peste reporterul care transmitea, repet, în direct. Asta a fost ultima ştire din jurnal, apoi au urmat informaţiile meteo.

Tadaaa! Prima informaţie: „Este foarte puţin probabil să avem ninsori în Bucureşti, nu va ninge etc” – ilustrată cu o imagine a unor clădiri din Bucureşti peste care ningea frumos. Să cred ce-am văzut sau ce-mi spun ăştia din studioul de ştiri?

12 thoughts on “Vremea probabilă”

  1. Pentru vreme, inclusiv in Deva: google around for ‘DigiWeather’. Sau vezi la vremea.meteoromania.ro.
    Statia meteo de la Deva e OK, modernizata acum cativa ani. Daca cei de la A1 au filmat in fiset si nu afara – e treaba lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.