Seven Pounds

Seven Pounds este un film care nu trebuie povestit, trebuie văzut. Oricât aş încerca să vă conving că merită văzut, n-aş putea s-o fac fără să dezvălui ceva din poveste şi-ar fi păcat. Să nu faceţi greşeala de a citi despre film pe IMDB sau pe altundeva. Acu’… eu zic, nu dau cu paru’. Dar vă garantez că povestea va fi cu mult mai frumoasă dacă nu ştiţi dinainte ce se întâmplă.

Will Smith are un rol excepţional şi-l joacă foarte bine. Sebi mi-a amintit de rolul aceluiaşi Will Smith din Pursuit of Happiness. Da, dom’le, este actor!

Iacă link, nu da click!

8 thoughts on “Seven Pounds”

  1. Da, mie mi-a povestit cineva despre film, evident n-a putut sa o faca fara sa inceapa cu sfarsitul filmului si asta a cam stricat din placerea filmului. Oricum este un film excelent, la fel si cel anterior, Pursuit of happiness.

  2. Pai da, domnita, vezi cum ne ispitesti? Uite linku’ da’ vezi sa nu care cumva sa te uiti. Diavolitzo! Dar n-am apasat, sic!
    Daca este pe ecrane o sa-l vad si eu. Ma duc sa-l cat pe CineMagia.ro. Multam de idee!

  3. E plictisitor si nu are nici o scanteie. De la jumatea filmului iti dai seama ce o sa faca .. Pursuit chiar a fost frumos dar asta o lungeste cam mult .. nici rau dar nici extraordinar. BTW ca fapt divers asa ptr. iubitorii genului v-as recomanda 9th Company .. IUBESC LIMBA RUSA ! DAVAI LASJISKAT !:)

    1. Lee, nu ştiam cine eşti, aşa că ţi-am dat ignore pe messenger. Data viitoare nu ma începe conversaţia cu un buzz. Acum ţi-am şters ID-ul de pe lista de ignore, aştept să-mi spui ce aveai de spus. :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.