VUNK lansează melodia „Doi somnambuli”

Videoclipul pentru melodia „Doi Somnambuli” a fost filmat în Los Angeles. Este un clip foarte foarte special, cu doi actori inediţi de la Hollywood. Mie mi-a plăcut VUNK încă de pe vremea când se numea VANK şi K-ul de la final venea de la Cornel Ilie, de care eu eram, bineînţeles, îndrăgostită. :P 

„Deşi piesa nu se află pe albumul «Nu scapă nimeni (fără emoţii)», apărut în noiembrie, am ales să o lansăm pentru că este inspirată dintr-o poveste cât se poate de reală şi nu ne-am putut abţine să n-o cântăm mai repede. Cântecul s-a scris de la sine după o discuţie pe care am avut-o cu cineva, la telefon, noaptea şi, deşi aproape că aţipeam de somn, nu puteam să închidem şi vorbeam cu ochii aproape închişi, iar a doua zi nu mai stiam exact ce ne-am spus. :)

Este un cântec pentru toţi aceia cărora li se spune să se trezească din nişte emoţii frumoase, să fie cu picioarele pe pământ, dar ştim că noi toţi suntem, până la urmă, nişte visători”, spune Cornel Ilie, liderul trupei.

Cum vă place?

7 thoughts on “VUNK lansează melodia „Doi somnambuli””

  1. E enervant ca solistul pronunta “t-urile“ si “d-urile“ pe stil american. Inteleg ca videoclipul a fost filmat in LA, dar nici chiar asa…

  2. Frumoasa idee, fain si interesant clip, realizare originala, dar si eu ca o indragostita de Cornel Ilie parca voiam mai mult de la el pentru piesa asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.