„W” de la weekend şi wow!

Weekend

Ziua mea preferată a săptămânii începe cu W şi nu este neapărat Wednesday [miercuri], ci weekend-ul. E cea mai lungă zi din săptămână, începe vineri după masa şi se termină câteva ore mai târziu, duminică seara.

V-am mai spus că săptămâna mea de lucru se cam termină miercuri seara, dar majoritatea oamenilor normali obişnuiţi lucrează inclusiv vinerea, aşa că nu mă pot lăuda cu ieşiri în baruri ori la terase, chefuri memorabile sau evenimente notabile care s-au întâmplat în zilele de miercuri sau joi. Cu câteva excepţii, cele mai multe lucruri se întâmplă în weekend şi cele mai „pline” zile sunt cele de vinerisâmbătăduminică [aşa se mai numeşte ziua asta lungă de weekend].

Wow!

Nu puteam să nu consemnez aici faptul că astăzi – mă rog, ieri, miercuri –, Adrian Năstase a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare. Poliţiştii s-au dus acasă la el ca să-l ridice, iar el, ca un bărbat adevărat, s-a gândit că nu poate ieşi din casă încătuşat, aşa că a încercat să se împuşte, ieşind pe targă, „demn”, cum a zis Corneliu Vadim Tudor.

Mie nu mi s-a părut un gest al unui om demn, ci mai degrabă o dovadă a faptului că nu are nici măcar cele două ouă pe care Năstase îi invita odată, demn, pe jurnalişti să i le numere. Aş fi înţeles dacă leşina nevastă-sa, dar când am auzit că la casa lui Adrian Năstase a fost chemată ambulanţa pentru un bărbat în vârstă de 62 de ani cu lipotimie, mi-am dat seama că omul s-a „îmbolnăvit” mai repede decât a prezis Sebi. Praf în ochi!

În loc să se bucure că nu a fost împuşcat precum Ceauşeştii, Năstase a vrut să se sinucidă. Tata zice că i s-a părut prea mică pedeapsa primită şi a vrut să se autopedepsească împuşcându-se.

Eu nu mai am nimic de zis. Îi aştept pe următorii. :D

5 thoughts on “„W” de la weekend şi wow!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.