Wallsticker

Probabil că aţi văzut deja abţibildul virtual din partea stângă a blogului. Dacă mă citiţi din reader, vă recomand să intraţi pe blog, ca să vedeţi cât e de fain. O fereastră cum este cea de pe blog am lipit în seara asta şi pe peretele verde din camera noastră „de hotel” – aşa zice Sebi, că arată ca o cameră de hotel -, numai că fereastra noastră este neagră.

Am primit-o de la WallSticker.ro de vreo două săptămâni, dar n-am apucat s-o lipim până azi. Arată foarte fain, când mă uit la perete îmi imaginez că sunt în New York şi aş putea ieşi oricând la o plimbare pe străzile oraşului sau aş putea coborî doar după o cafea „la carton” şi o gogoaşă. 8-> Eh, vise! Până să ajung eu la New York, a venit el la mine.

Celălalt autocolant pe care l-am primit este o păsărică – no, de ce râdeţi? – portocalie care îmi „strigă” numele de utilizator de pe Twitter: Raingirl. Pe asta am lipit-o singură pe perete, era micuţă şi m-am descurcat fără ajutor, dar lipitul fereastrei a fost cu „cântec”, deci m-a ajutat Sebi.
Poze:

8 thoughts on “Wallsticker”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.