Nici bine n-am venit, că plec la Webstock 2017!

După (prea) mulți ani în care n-am reușit să ajung la Webstock, anul ăsta am zis că nu mai las nimic să-mi stea în cale, pentru că trebuie să ajung la evenimentul anului în online, din punctul meu de vedere. Așa l-am considerat de la prima ediție la care am participat, așa a rămas până astăzi. Și mă bucur că a crescut mare și frumos, așa cum este acum. 

Conferințele Webstock

Și în 2017, Webstock este împărțit în două sesiuni și șase micro-conferințe care se vor desfășura în paralel. Cele două sesiuni vor aduce pe scenă eroi din online și offline care prin poveștile lor vor oferi audienței o doză de inspirație. Micro-conferințele sunt un maraton de noutăți și de inovație în online și abordează următoarele teme:

  • Influencer Marketing
  • Blogging
  • Instagram
  • Best practices
  • New digital ideas
  • Visual marketing

Gala Webstock Awards

La final de zi are loc Gala Webstock Awards, cea mai importantă competiție din online-ul românesc, în cadrul căreia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat în ultimul an prin creativitate și originalitate.

Eu am început anul 2017 cu dorința de a face chestii, o vreme m-am și ținut de #photoproject pe Instagram și de filmat 1-2 secunde pe zi și postat pe YouTube, astfel încât la final de an să am 365 de secunde din tot anul. Este greu, credeți-mă. De asta îi apreciez pe oamenii care fac daily vlogging (Mariciu îmi vine în minte, are peste 500 sau 600 de episoade deja!).

E ușor să începi ceva și foarte greu să te ții de treabă.

Cumva, prin nu știu ce miracol, am reușit să țin acest blog în picioare timp de 11 ani. Este cel mai longeviv lucru pe care l-am făcut (mă rog, exceptând fumatul, care m-a ținut 15 ani…) și mi-a adus cele mai multe beneficii. Și bucurii, că dacă nu mi-ar aduce bucurie și bucurii, nu aș continua să scriu.

Dintre speakerii Webstock, sunt bucuroasă să spun că pe măcar o treime îi știu, dacă nu personal, măcar din auzite online. Înseamnă că nu îmi curge din gură, că încă mai sunt conectată la acest mediu, deși ajung în București poate o dată la doi-trei ani. Înseamnă, de asemenea, că am și preferați. De abia aștept să îi ascult pe Zoso (ca de fiecare dată), pe Alex Damian (cel mai cald blogger – nu mă întrebați de unde mi-a venit asta, că nu știu), pe Lucian Mândruță. Lista completă a speakerilor este pe site-ul 2017.webstock.ro.

Și dacă v-am făcut curioși, să știți că evenimentul poate fi urmărit online pe www.webstock.ro, vineri 29 septembrie, începând cu ora 9:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.