Webstock 2018: mai sunt 15 zile!

Pregătirile pentru cel mai mare eveniment din viața mea de onliner sunt în toi, de fapt, se poate spune că au intrat pe ultima sută de metri. Se șterge praful, se aranjează scaunele, se verifică microfoanele, se fac nominalizări pentru personalitatea anului în mediul online…  

Absolut Online Personality of the Year

Organizatorii m-au rugat să votez pentru Absolut Personality of The Year și să vă anunț și pe voi că vă puteți alege preferatul. Lista este generoasă și deși nu-i cunosc pe toți*, tot mi-a fost greu să aleg între Andreea Balaban, Marian Ionescu, Adi Hădean și Dragoș Asaftei. L-am votat pe Dragoș.

Premiul “Absolut Online Personality of the Year” își propune să aducă în prim plan persoane active în mediul online, care se exprima prin intermediul blogurilor și site-urilor și au o prezență activă în rețelele sociale. Persoane care au creat comunități sau sunt recunoscute ca voci importante în diverse domenii. Persoane implicate în activități online cu impact în randul unor grupuri sau comunități.

Poți decide și tu cine merită premiul cel mare la Webstock Awards 2018! Votul online este deschis până pe 28 septembrie, ora 12:00, link-ul e un pic mai sus.

* Deh, am mai îmbătrânit, iar Webstock a rămas, pentru mine, singurul eveniment din an în care am ocazia să mă întâlnesc cu toți onlinerii la un loc. Înainte vreme se organizau mai multe întâlniri, se mergea în Bulgaria, existau tweetmeet-uri și așa mai departe. Acum, bucureștenii au câte un eveniment pe zi (sau mai multe), iar noi, cei din provincie, suntem liberi să participăm la cele din București sau să ne tăvălim în chinuri.

Întrucât este cerere mare, înscrierile la Webstock se vor închide pe 1 octombrie, iar dacă încă nu ați solicitat o invitație trebuie să vă grăbiți! Înscrierile se pot face aici: 2018.webstock.ro/participare.php.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.