Astăzi ♪ e ziua în care ♪ » s-a deschis Shopping City Deva!

Astăzi se deschide, după ani și ani de așteptare, primul mall adevărat în Deva! Fostul meu șef, Cipri, râdea de mine că o să am unde să-mi cheltui tot salariul când urma să se deschidă un fel de centru comercial la Sântuhalm, în perioada când a izbucnit criza economică. 

Trebuia să avem un Carrefour mare, poate chiar și un cinema… nu a fost să fie, criza i-a speriat pe investitori și deși un coleg din presă tot dădea ca sigură deschiderea „mall-ului”, locul este și acum în paragină. Tot ce a rămas de el e sensul giratoriu trântit ca o balegă în mijlocul drumului, fără nici un rost. Și speranța că o să intrăm și noi, ca județ, în rând cu lumea.

shopping city deva copy

În sfârșit, după ani și ani, astăzi se deschide Shopping City Deva, căruia nimeni nu o să-i spună așa, toată lumea vorbește despre mall, am văzut oameni foarte entuziasmați de faptul că o să avem cinema (și mă includ și pe mine pe lista asta, în capul căreia e Sebi).

Nu am văzut pe lista brandurilor Starbucks. BambooMcDonald’s văd că rămâne doar cu restaurantul de la gară, adică în celălalt capăt al orașului. Am văzut în schimb Cinema City, KFC, H&M, C&A, OrsayHervis și New Yorker, adică tot atâtea motive de bucurie. Și tot la „nu am văzut” o să trec un SPA sau măcar o piscină acoperită ori o sală de fitness. Dar e OK, este timp, se poate extinde!

Mai multe o să fiu în măsură să vă spun după ce particip la conferința de presă, care are loc la o oră imposibilă, așa că trebuie să mă culc ca să fiu aptă dimineață. BRB!

Update 08:40 – iată minunea, foto cu Shopping City Deva:

shopping city deva copy

shopping city deva 02

shopping city deva 03

shopping city deva 04

shopping city deva 05

shopping city deva 06

shopping city deva 07

shopping city deva 08

mall in lucru

Și fotografiile altora :)

Posted by Wild Wild Net on Thursday, September 24, 2015

VIDEO – Primele imagini cu Shopping City Deva:

*vine și ăsta imediat*

5 thoughts on “Astăzi ♪ e ziua în care ♪ » s-a deschis Shopping City Deva!”

    1. Am văzut la C&A ceva blugi faini la 60 de lei. De asta de la H&M nu știam, oricum era o coadă… ca la pită caldă. Nu îndrăznesc să mă duc încă acolo. Plus că nu-i pentru bloggeri șomeri. Pentru bloggerii șomeri au adus politicienii hunedoreni destui investitori pe măsură: Globus, Ruhama… second hand-uri, zic.

    1. Deva avea un fel de mall, dar e foarte prost manageriat și nu au reușit să aducă nume mari. Doar un Benvenuti, niște ciorapi, Diverta și Leonardo s-au închis, au fost chiriile prea mari și vad comercial aproape deloc.
      Acum Deva Mall e locul unde se fac nunți și vara are o terasă cu vedere faină spre oraș. Atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.