ZorileStore se pregăteşte de sărbători

zorile storeMagazinul online ZorileStore.ro s-a pregătit pentru Crăciun şi a relansat prima pagină a site-ului în „haine de sezon”. Asta se traduce prin reduceri de preţuri între 20 şi 60 la sută la articole de toamnă-iarnă, inclusiv colecţia 2012, în perioada 17 – 30 decembrie 2012.

În plus, ZorileStore.ro are şi un concurs fain pe Facebook, tot de astăzi şi până pe 30 decembrie, cu 20 de premii. Nu trebuie decât să-i scrii Moşului ce-ţi doreşti de Crăciun de pe ZorileStore.ro şi poţi fi printre cei 20 care nu scriu degeaba. :)

ZorileStore.ro îi invită pe toţi utilizatorii Facebook să primească de la Moş Crăciun cadouri cadouri… pe Facebook. Pe pagina de Facebook ZorileStore a fost lansată azi o aplicaţie care oferă, prin tragere la sorţi, 20 de premii de pe ZorileStore.ro. 

Pe scurt, intri în magazinul online, îţi alegi un produs (cu valoare maximă de 500 lei), îi copiezi numele şi îl pui în aplicaţie alături de o scurtă motivaţie: de ce ţi-l doreşti? După inserarea mesajului [numele produsului şi motivaţia], aplicaţia îl va afişa în fluxul sau de informaţii, moment în care se consideră valabilă înscrierea. Fiecare participant poate înscrie un singur răspuns pe întreaga durată a campaniei. Pentru şanse suplimentare în tragerea la sorţi, se pot acumula voturi din partea celorlalţi utilizatori. Fiecare 10 voturi primite pe înscriere îţi oferă posibilitatea de a achiziţiona încă o şansă în tragerea la sorţi – practic, vei figura încă o dată în baza de date.

Castigatorii vor fi anuntati pe www.facebook.com/ZorileStore.ro, in ziua de 31 decembrie 2012. Premiile campaniei includ 20 de vouchere de cumpărături pe ZorileStore.ro, fiecare voucher având valoarea produsului nominalizat de participanţii câştigători în aplicaţia „Cadouri de Crăciun”. Valoarea unui voucher nu poate depăşi suma de 500 lei. În cazul în care produsul ales nu este disponibil în magazin la data extragerii, câştigătorul va putea alege un alt produs de aceeaşi valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.