Zveltaform – cele 10 cutii merg către…

Zveltaform cu gust de mango şi fructul pasiunii

Ştiu că sunteţi curioşi, dar mai ales curioase. Am întârziat deja cu o zi, chestie cu care probabil că v-am obişnuit, aşa că nu o să mă lungesc prea mult. V-am spus aici că am început să iau pulberea pentru slăbit Zveltaform şi chiar dacă ultimele două săptămâni dinainte de concediu nu mi-au permis să ţin un regim strict, aşa cum îmi propusesem, tot sunt în măsură să mă declar mulţumită de acest produs.

De când iau Zveltaform nu mai simt nevoia să mă îndop cu dulciuri, iar asta se vede la cântar. Îmi place să cred că toată lumea are pofte seara. Eu, dacă deschid frigiderul dimineaţa, nu văd decât laptele pentru cafea şi trebuie să mă forţez ca să mănânc micul dejun. În schimb, seara aş lua toate rafturile domnului Ariston la rând şi le-aş goli pe toate de tot ce are un pic de zahăr. Cu Zveltaform am scăpat de problema asta, pentru că nu mai am atâtea pofte nebune seara. Şi e bine – ceea ce vă doresc şi vouă!

Aşadar, câştigătoarele sunt: 

Mi-ar fi plăcut să vă pot oferi tuturor câte o cutie de Zveltaform, din păcate sunt doar 10 – ceea ce e mai bine decât trei, câte credeam iniţial că am de dat, dar se pare că tot nu-s suficiente. Vă mulţumesc tuturor pentru comentarii şi vă rog să nu renunţaţi la ideea de a slăbi şi de a vă simţi din nou bine în pielea voastră! Se poate, dacă eu am putut să nu mai ronţăi M&M’s noaptea, poate oricine! :)

Celor 10 de mai sus mai trebuie să vă spun ceva: vă rog să-mi daţi pe denisalala la gmail punct com un mesaj cu numele complet, adresa şi numărul de telefon, ca oamenii de la Dacia Plant să vă poată trimite cutiile de Zveltaform. Dacă aveţi preferinţe legate de aroma produsului şi nu aţi spus asta în comentarii, să-mi spuneţi în mail. Sunt cinci şi cinci, deci primul venit, primul servit. :)

9 thoughts on “Zveltaform – cele 10 cutii merg către…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.