28 again

28 de ani, a doua oară. Pentru că prima oară nu-i ca a doua oară. Sau ceva de genul ăsta. Mi-a plăcut ultimul an, aşa că am decis să împlinesc şi anul ăsta tot 28.

Cadoul pe care mi l-au făcut cei dragi: Mama m-a lăsat să fug de grijile casnice şi face curat în locul meu, Tata m-a căruţat pe şoselele patriei şi m-a însoţit la EVENIMENT, Sebi reprezintă cu onoare familia Bârgău şi în numele meu, la Toamna Orădeană, iar Dan Olteanu mi-a oferit o invitaţie la concertul Scorpions de pe Cluj Arena. De-acolo vin şi chiar dacă degetele mi-s pe jumătate îngheţate, sunt fericită. Vă mulţumesc tuturor!

Dar despre concert voi scrie zilele următoare, acum fug să mă sărbătoresc în Cluuuj!

29 thoughts on “28 again”

  1. La Multi Ani…..nu e relevant numarul, ideea e sa nu uiti ca trebuie sa sarbatoresti…..cu fiecare an sarbatoarea trebuie sa fie mai mare ..chiar de doua ori pe an, adica 28, 5 ..si tot asa.

  2. La muti ani si sunt convinsa ca esti sigura femeie care sa bucara sa aiba mereu alaturi de ea un @visurat :). Sa fiti fericiti, sanatosi si cum va mai doriti voi …

  3. Imi place mult ideea ta cu revenirea la anii prin care ai mai trecut :). La multi ani, cum ti-am scris si pe Facebook, imi place mult ca esti activa si-mi pare rau ca ai inghetat venind de la concert( si chiar in timpul lui).
    Intrebare intrebatoare: ai trecut si prin Targu Mures, ca mi-ar fi placut mult sa ne cunoastem, face to face, la un vin cald sau un capuccino- ca e prea frig pentru bere. :)

  4. La multi si tot ce iti doresti! Esti norocoasa ca ai ajuns acum la Scorpions. Eu am avut bilet la ultimul lor concert in Bucuresti dar a aparut o urgenta si n-am mai ajuns.
    Ma bucur ca si acum la Cluj au fost la inaltime!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.