50 de cărţi de vizită gratis de la Moo

Ăsta trebuia să-l încadrez în seria „Denisa te învaţă”, dar şi eu am primit pontul de la cineva, aşa că nu e o descoperire pe care am făcut-o pe cont propriu şi cu care să mă laud.

Treaba stă în felul următor: trebuie să aveţi cont de Facebook şi neapărat să fie cu timeline-ul activat. Vă alegeţi una sau mai multe poze pe post de cover. Dacă aveţi mai multe poze, puteţi primi mai multe variante de cărţi de vizită, dacă aveţi un singur cover, nu aveţi de unde alege. Oricum, numărul cărţilor de vizită este acelaşi, adică 50. Eu mi-am făcut şase feluri, adică am schimbat şase „coperţi”. 

Mergeţi la Facebook.com/numelevostru/info, în cazul meu adresa este www.facebook.com/denisa.lala.bargau/info. Acolo unde scrie „Contact Info” veţi vedea o mică pictogramă reprezentând o carte de vizită. Dând click pe ea, veţi ajunge pe site-ul Moo, căruia trebuie să-i daţi întâi voie să vă acceseze profilul de Facebook, să vă trimită mailuri şi ce mai cere aplicaţia pe acolo. Logic, că altfel cum să poată prelua pozele şi datele voastre de contact?!

Cu un pic de engleză ar trebui să vă descurcaţi. Nu puteţi schimba poza de profil, dar puteţi alege care dintre pozele mari rămâne şi pe care nu v-o doriţi pe cărţile de vizită. Aplicaţia le ia pe toate, deci dacă v-aţi jucat cu coverurile atunci când a apărut timelineul, o să aveţi un pic de lucru. Puteţi alege un citat pe care să-l tipăriţi pe spatele cărţilor de vizită, puteţi edita numele, adresa, numărul de telefon etc.

După ce aţi ales designul, mai trebuie să plătiţi taxa de transport – 3,5 lire sterline. O puteţi plăti numai cu cardul. Completaţi adresa şi aşteptaţi cuminţi; eu am primit cele 50 de cărţi de vizită gratuite într-o săptămână, chiar dacă e-mailul de confirmare primit de la Moo zicea să le aştept pe 19 martie. Au venit acasă, prin curierm arată senzaţional, sunt tipărite pe carton lucios şi vin într-o cutie foarte simpatică.

Pun şi poze deseară, că nu sunt acasă acum. Eu am aflat de ele de la Piticu de pe Facebook, iar detaliile le dă Adspedia.

6 thoughts on “50 de cărţi de vizită gratis de la Moo”

  1. Mai demult au chesttia asta,cu cărţile de vizită gratuite,e aceaşi idee ca si cu about.me,şi ei la fel îţi trimit 50 de cărţi de vizită gratuite

      1. Moo.com a facut parteneriate cu mai multe platforme, pentru a-si promova serviciile, nu doar cu about.me si Facebook.

        Totusi, de departe, Facebook deal este cel mai tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.