De Dragobete sunteţi aşteptaţi la Muzeul Farmaciei, în Cluj

Am primit prin curier Elixirul Dragostei. E o sticluţă ce pare să aibă poveşti din alte vremuri, în care nişte oameni de bine au pus un veritabil elixir al iubirii, aşa cum a fost preparat de sute de ani de spiţerii clujeni. Eu şi Sebi suntem încurajaţi să-l consumăm „cel târziu de Dragobete” şi aşa vom face.

Elixirul dragostei de la Muzeul Farmaciei din Cluj

Pe 24 februarie, Muzeul Farmaciei din Cluj vă aşteaptă cu un program special. Începând cu ora 18, toţi vizitatorii vor beneficia de bilet cu preţ redus (3,1 lei) și, în plus, vor primi reţeta Elixirului Dragostei. Şi asta nu e tot: trupa OM vă pregăteşte câteva surprize muzicale, dacă mergeţi la Muzeul Farmaciei între orele 18 – 23.

Mulţumesc comunităţii clujene de bloggeri pentru că s-au gândit la mine. Încă de când aţi descoperit Muzeul Farmaciei îmi doresc să ajung la Cluj ca să-l vizitez, pentru că mi se pare cel puţin fascinant. Şi sper că toate eforturile voastre de a salva acest muzeu vor avea un rezultat, altfel ar fi păcat.

„Justiția a decis retrocedarea clădirii în care se află muzeul, aflat acum în pericol de evacuare. Bloggerii clujeni au început o campanie în urma căreia sperăm ca un număr cât mai mare de oameni să audă de comorile de la Muzeul Farmaciei din Cluj, iar Ministerul Culturii să aloce fondurile necesare pentru a răscumpăra sediul – casa Hintz, cea mai veche farmacie din oraș, transformată apoi în muzeu”.

Apropo, elixirul era învelit în folie cu bule de aer pe care stătea lipit un QR code. Care cod ducea către o pagină personalizată pentru mine şi Sebi, adică asta. Foarte frumos gestul, rămân datoare măcar cu o vizită la muzeu! Iar voi, cei care vă aflaţi în Cluj vineri seară, puteţi da o fugă până la muzeu dacă vreţi să aflaţi cum se prepară elixirului iubirii.

2 thoughts on “De Dragobete sunteţi aşteptaţi la Muzeul Farmaciei, în Cluj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.