A fost NetCamp

Felicitarile mele lui Cristi Manafu pentru organizarea acestui eveniment. Asa cum ma laudam in postul precedent, am primit spre testare [si pentru carcotasi: da, l-am dat inapoi] un telefon Nokia N96 care este superb. Un singur lucru i-am gasit de bagat de vina, dar despre telefon voi scrie mai multe pe www.eva.ro/tehnlologie, dupa ce ajung acasa. Pana una-alta, am primit o geanta [!] si alte „goodies” si cine ma citeste stie ca am un pitic pe creier, Baggy pe numele sau, care cum este foarte fericit. De-aia nu dorm eu la ora 4:49 AM!
Am facut 229 de poze si vreo opt filmulete, printre care si prezentarea lui Bobby Voicu. Le voi urca pe net tot dupa ce ajung acasa. Pana atunci, insa, este posibil sa le gasiti aici: www.nokia.ro/netcamp.

Astazi voi incerca sa ajung la magazinul Interesart, ne intalnim cu Cristian si Monica, Bobby mi-a promis un tricou cu Yahoo… deci toate bune.

Joi seara ne distram cu CFR.

6 thoughts on “A fost NetCamp”

  1. Fain ca te-ai distrat, eu una astept cu nerabdare filmuletele. Ati nimerit si voi in capitala cand fu ceata mai deasa ;)) aseara cel putin prin centru era destul de sinisitru pe la 9 seara la Universitate.

  2. Mulţumesc, Vezina, deşi nu ştiu sigur pentru ce.

    Dianora, scuze, scuze, scuze… şi pentru că nu am urcat filmuleţele şi pentru că nu ţi-am răspuns de o veşnicie la un mail… etc. Deci scuze! :(

  3. Pingback: vandrei’s Blog » Blog Archive » Ce am ratat saptamana trecuta?
  4. Pingback: 2008, un an de 42 de GB | Denisuca - nevastă de Coşmar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.