A fost o zi lunga

Tren, Digital Marketing Forum, socializare, Mufica, KFC, cafea multa, Pepsi, mers pe jos, stat in picioare, lume interesanta, prezentari faine, Manafu, un stick de 128 MB cadó de la LG [tare, nu?], inca un stick care tocmai a devenit stick-ul meu preferat, dar despre care nu stiu nimic [cand ajung acasa o sa explic], ceai in restaurantul Vama Veche cu Vasi, o seara si mai lunga, dar foarte faina…

Acum sunt atat de obosita incat abia mai pot lega doua cuvinte, motiv pentru care am preferat sa le asez intre virgule.

Maine trebuie sa ajungem tocma’ la Dragonul Rosu, apoi la magazinul InteresArt, o cafea cu Cristian, una cu Dianora, o intalnire cu un alt cetatean de treaba caruia am uitat sa-i aduc zacusca si… om mai vedea.

Over and out.

7 thoughts on “A fost o zi lunga”

  1. Ce ma oftic ca s-a nimerit intr-o zi atat de plina! :( Data viitoare cand vii te astept la gara si bem acolo ceafeaua si gata! :D norocul meu ca tu esti mai vrednica si faci mai des drumul catre capitala decat mine catre HD.

  2. Si eu am un stick de 128 MB dar e de acum cativa ani si pe atunci era „the best”… acum m-am oprit la 16 GB – e cat un sim de telefon mobil si prezinta avantajul de a nu fi strivit indiferent unde l-as tine…

    Stick-ul tau preferat e cumva in culorile de pe fundalul blogului ? :) sau e vreun mufica de plus care-l porti drept breloc ? :)

  3. Dianora, îmi pare rău că nu am mai apucat să te sun, dar am cam dormit aseară…
    Camelia, bun venit pe-aici! :) Da, Bucureştiul e drăguţ pentru cel mult trei zile. Altfel… nu mi-ar plăcea.

  4. Nicio problema! Se pare ca a fost o zi lunga pentru amanadoua! Dar de aceea sper ca data viitoare sa fie mai bine, ti-am zis vin in gara juma de ora si tot rezolvam problema :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.