Pate Ardealul şi castravete

În ultima săptămână n-am stat deloc pe-acasă: luni şi marţi la redacţie, miercuri şi joi la Bucureşti. Evident că în cele patru zile am mâncat doar mâncare rapidă, iar azi [vineri] am ajuns acasă şi am scos din frigider un pate Ardealul, ca să-l întind pe pâine timp de 24 de secunde. Pateul „merge” foarte bine pe o felie de pâine prăjită şi cu nişte felii de castravete.

Când să tai din castravete, ce văd? Preţul castraveţilor de la Kaufland este de 9,9 lei / kilogram, iar cel pe care-l aveam eu în frigider a costat 3,4 lei. Scump, domn’e, scump! Parcă astă vară era mai ieftin! Sau acum s-au scumpit toate pentru că…?

10 thoughts on “Pate Ardealul şi castravete”

  1. parca numa’ castravetii se scumpesc la noi… toate statele atinse de criza scad impozitele, taxele, ofera perioade de gratie pt plata unor datorii, scade tva-ul la anumite produse, se ieftinesc produsele. doar la noi, cresc toate. romania, mereu surprinzatoare …

  2. Fix asta au descoperit si ai mei in weekend la Metro, preturile imense la castraveti care raman pe rafturi. E umitor ce cretinism e pe la noi.. omu e speriat de bombe cu criza si tu ii mai cresti si preturile care si asa sunt mari..

  3. cine oare poate stii pretul la toate produsele? te duci intr`un magazin si presupui ca`i ieftin, din moment ce asa isi face reclama. unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine, avantajul e ca economisesti timp (si benzina) decat daca te`ai duce la macelarie pt carne, la piata pentru legume, la alta alimentara pentru nush ce de mancare si la alt magazin pt. produse cosmetice sau de curatenie.
    eu nu stiu cat costa absolut nimik din ce cumpar si ce e in frigider.

  4. Pingback: Top 10 cele mai naturale posturi | Blogul lui Lecca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.