A început!

Acum două nopţi a plouat. În seara asta, pe la ora opt, afară era răcoruţ, aerul a devenit respirabil. Cad frunzele. Vin ploile [? [-o< ]. A veniiit toamnaaa!

Cluj Brands Tour: prin Clujul meu, în vizită la brandurile noastre

Şi dacă anul ăsta n-am avut un concediu adevărat, pentru că am lucrat ca înecata pentru nişte bani care s-au dus pe nimic, am, din nou, noroc cu blogul, care mă „poartă” prin ţară. Aşa se face că de joi până duminică sunt la Cluj, unde voi merge în vizită la nişte branduri dragi mie. Un weekend pe care-l aştept mai ceva ca pe ziua mea.

16 – 18 septembrie: Braşovul devine al meu pentru trei zile

Week-endul următor o să fiu la Braşov, unde se întâmplă Prin Braşovul meu. În afară de Sibiu, n-am ajuns la nici un alt eveniment de genul ăsta, dar cam ştiu la ce să mă aştept, îmi iau cei mai comozi pantofi şi sper că n-o să ne plouă prea tare. În Braşov n-am mers prea des, o singură dată, acum vreo şapte ani, am petrecut un weekend acolo şi mi-a plăcut. Mi-am promis să revin, dar… câte nu mi-am promis eu şi au rămas aşa, promisiuni neonorate? Din fericire, s-au gândit alţii la mine [deocamdată fără link, dar când o să am mai multe informaţii, o să scriu pe blog], aşa că din 18 septembrie o să fiu mult mai bogată – cu informaţii despre Braşov, cu poze făcute acolo, cu oameni de care mă voi apropia şi pe care o să-i trec pe lista cu „bogăţii” acumulate.

23 septembrie: Webstock

Webstock, un eveniment ca un tort de ciocolată, cu glazură de marţipan, ornat cu oameni „delicioşi” din online. Toată crema online-ului!
Şi dacă nu puteţi ajunge la Webstock, nu-i bai, veţi putea urmări live ce se întâmplă acolo, pe site-ul evenimentului.

Toamna Orădeană

După un weekend în care voi mai dormi şi-n patul meu, mergem la Oradea, ca să bem un citric cu Siropel şi Lilişor la Lactobar, dar mai ales să particip la festivalul Toamna Orădeană, aflat deja la cea de-a XX-a ediţie. Cine ştie, poate că o să iau un autograf pe albumul „Agroromantica” de la Zdob şi Zdub!?

Şi-apoi, ce-o mai fi om mai vedea!

5 thoughts on “A început!”

  1. Pingback: O viziune asupra blogging-ului în general | MadMike

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.