About.me

Apropo de ce ziceam ieri aici, astăzi am descoperit, via Bobby Voicu şi-apoi via Andrei Basoc [încurcate mai îs viile blogosferei!], site-ul about.me.

Da, domnule, mă învârt de cinci ani în blogosferă şi nu ştiam că există aşa ceva. E un site pe care-ţi poţi crea gratuit o „pagină de about” sau o pagină de contact, cum vreţi să-i spuneţi. Mie mi-a luat câteva zeci de minute să ajung la rezultatul ăsta: about.me/denisa. Neam de neamul meu n-a avut o pagină mai faină!

Site-ul e util şi pentru cei care nu au blog şi nu vor să-şi treacă toate informaţiile pe Facebook, de exemplu. Îţi ia doar câteva secunde să-ţi „rezervi” numele, dacă nu vrei să-ţi treci încă datele de contact pe pagina respectivă. Şi-apoi, când o să-ţi dai seama că dacă nu eşti pe Internet, nu exişti, o să le completezi şi o să ai o foarte frumoasă pagină cu informaţii despre tine. Ta-daa!

5 thoughts on “About.me”

  1. Ok daca am pe blog o pagina „about me” chestia asta la ce imi foloseste? imi fac cont aici si imi trec datele mele ca sa ce? sa nu le uit? firmele viziteaza site-ul? colectare de date pentru recensamant? nu inteleg la ce foloseste.

  2. eu am dat peste el acum cateva saptamani. am aflat de la ligia adam parca. si tot parca, mi-am facut si eu un cont. da’ nu-s sigura. :P tre sa ma uit prin mail, ca sigur am abandonat repede ca eram la lucru. :D

  3. Oana, e bun dacă nu ai chef să-ţi faci o pagină complexă pe blog.

    La urma urmei, e simplu: dacă găseşti site-ul util, îţi faci cont, dacă nu, nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.