Acum avem şi un blog de familie: FamiliaBârgău.ro

Familia BârgăuÎn 28 octombrie am lansat, împreună cu Sebi, dar fără surle sau trâmbiţe, blogul FamiliaBârgău.ro. Am ales ca tagline „Serenity now!”, o replică din serialul meu preferat, Seinfeld. Sebi nu ştie şi probabil că încă n-a văzut tagline-ul, dar află acum, iar dacă nu-i convine, putem face o „şedinţă”, un fel de brainstorming, în care el să vină cu o idee mai bună.

Mie mi s-a părut potrivit „Serenity now!”, pentru că asta striga tatăl lui George Costanza. Primise de la medic o casetă audio pentru relaxare, iar vocea de pe casetă  îl învăţase să spună „Serenity now” de fiecare dată când se simţea stresat. Numai că el urla din toţi rărunchii: SERENITY NOW!!! 

Pe noul blog ne propunem să scriem chestii care nu-şi au locul pe blogurile noastre personale – sau care se regăsesc mai bine pe un blog „de familie”, al nostru, decât pe blogul meu sau al lui Sebi. De exemplu, eu i-am tot spus lui Sebi că e păcat să pună doar pe Facebook pozele cu delicioasele preparate pe care le găteşte deja de ceva timp. E tot mai pasionat de gătit, face mâncare foarte bună, experimentează mult în bucătărie şi de cele mai multe ori îi ies chestii delicioase. Era păcat, aşadar, să se limiteze la a le face poftă prietenilor de pe Facebook cu câte o poză, în loc să publice reţetele integrale pe blog. Iar pe blogul lui nu a vrut să facă asta, nu ştiu de ce.

Şi eu am multe de „dat din casă” şi parcă nu toate se potrivesc pe blogul meu. Îmi place să cred că pe familiabargau.ro avem o altă audienţă, oameni care ne citesc pe amândoi cu plăcere.

familiabargau

Vă aşteptăm, aşadar, pe noul blog şi dacă vreţi să-l urmăriţi fără să tot daţi refresh, puteţi să ne daţi un like pe Facebook: facebook.com/familiabargau. Eu sper să ne ţinem de treabă.

4 thoughts on “Acum avem şi un blog de familie: FamiliaBârgău.ro”

  1. E foarte tare. Va citesc de mult si pe tine si pe sotul tau, amandoi scrieti chestii pe gustul meu, abia astept sa vad ce traznai ati mai facut si ce-a mai gatit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.