Allview A5 Quad: acest telefon este cu capul!

Telefonul ăsta, Allview A5 Quad, a fost al tatălui meu care în urma unui upgrade i l-a pasat mamei. Iar pe mama, venită de la un Samsung mic pe care-l încărca o dată pe săptămână sau chiar mai rar, mi-a zis că o enervează că telefonul ăsta stă mai mult cu ecranul aprins decât stins, chiar dacă ea nu îl folosește decât pentru apeluri și mesaje. 

Am căutat pe net și nu am găsit mare lucru, doar discuții pe un forum, din care am înțeles că ecranele altor telefoane din familia asta (același model) refuză să se aprindă atunci când sunt recepționate SMS-uri.

Culmea, al nostru nu se mai dă stins! Îl blochezi acum, peste un minut se aprinde singur, fără ca vreun program să ruleze în background sau ceva de genul ăsta. Ce explicație se poate găsi? Cum să îi fac ecranul să rămână stins până când îl aprinde un om, nu când are el chef? Help!

6 thoughts on “Allview A5 Quad: acest telefon este cu capul!”

  1. Încearcă sa ii dai o revenire din fabrică. Sau intra în „bios-ul” și dai de acolo revenire din fabrică. Dacă nu te pricepi apelează la cineva care a mai făcut asa ceva. Ai grijă ca o sa pierzi tot, fă un backup la contacte, msj, poze și ce mai ai pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.