Stimată doamnă deputat „de Hunedoara”,

Nu vă dau numele, nu pentru că m-aș teme de avocații dumneavoastră, ci pentru că nici dumneavoastră nu folosiți numele Bârgău atunci când vorbiți despre soțul meu – și vorbiți cam des despre el, fără a-i spune, de fapt, numele. 

Stimată doamnă, eu am lucrat pentru dumneavoastră și dumneavoastră mi-ați plătit un salariu, până când m-ați trimis în șomaj. La un moment dat l-ați rugat pe soțul meu să lucreze pentru dumneavoastră și ați bătut palma. El urma să lucreze pentru dumneavoastră și dumneavoastră urma să-l plătiți pentru serviciile prestate (blog, online, Facebook, nu vă gândiți la prostii).

Din motive pe care numai dumneavoastră le știți, la câteva zile după ce ați bătut palma, ați început să aveți second thoughts, cum ar zice americanul. Adică v-ați răzgândit, așa că mi-ați pus în cârcă un scandal pe care nu l-am creat, ați dat-o la întors, ați început să strigați că noi vă facem rău ca să ne plătiți să vă facem bine.

Și de atunci a trecut aproape un an – răstimp în care doar asta ați făcut: ați plâns că sunt unii care vor să vă facă rău, pentru că nu vreți să le dați bani. Vă spun o dată pentru totdeauna, ca să fie cât se poate de clar: FAMILIA BÂRGĂU NU ARE NEVOIE DE BANII FAMILIEI DVS.

Băi nene, dar cât de manelistă să fii încât să tot repeți că unii vor bani de la tine? Doamna deputat de Hunedoara, FAMILIA BÂRGĂU nu vrea nici un bănuț de la dumneavoastră!
Ce v-am muncit mi-ați plătit, iar repetând săptămânal că nu vă interesează de Grupul de iniţiativă „Civica” – Hunedoara, de Hunedoara Libera.ro și de Bârgău, nu faceți decât să arătați că vă interesează – și încă foarte mult.
Numai că familia Bârgău, REPET, nu este interesată să mai lucreze cu dumneavoastră. Veci pururi. Așa că nu mai insistați, că nu ne interesează banii dumneavoastră. DELOC.

Am scris asta pe Facebook. Sper că am fost destul de explicită. Nu mai insistați. La revedere, noapte bună.