Alt Club, Timișoara

Alt Club este unul dintre cele mai faine locuri din Timișoara! Am avut ocazia de a intra în acest club în weekend-ul în care a fost lansat site-ul StylishCircle.ro. Acolo a fost locul de întâlnire, acolo s-au ținut prezentările și tot acolo am și chefuit.

Locul este, într-adevăr, altceva. Este diferit de ceea ce ne imaginăm atunci când spunem „club”. Aș putea spune că e mai apropiat de clubul la care mergea bunicul meu, în anii ’80, decât de un club cu bumți-bumți din zilele noastre. 

altceva

Alt Club este un loc deschis doar membrilor, deci e cu circuit închis. Nu poți să intri de pe stradă, trebuie să ai un card de acces sau să știi pe cineva care te poate băga acolo. Sau, cum e cazul meu, să participi la un eveniment și să ai acces neîngrădit la el timp de una-două zile.

Sunt mai multe încăperi în Alt Club. Prima este barul, apoi mai e un fel de cameră de zi cu bibliotecă, televizor, boxe, cărți, jocuri de tot felul, există un mic cinema foarte, foarte cozy, o sală de biliard, un amfiteatru micuț și drăguț și or mai fi și altele, dar nu le-am văzut eu.

alt-club-2

alt-club-3

alt-club-4

alt-club-5

alt-club-6

Clubul este situat pe strada Victor Vlad Delamarina, la nr. 1. Poze sunt pe Internet, gârlă, pentru că e foarte fain amenajat și au scris despre el site-uri precum Designist, WallStreet, Freshome și Victor Kapra.

brosura-alt-club-page-015

brosura-alt-club-page-013

brosura-alt-club-page-012

brosura-alt-club-page-008

brosura-alt-club-page-006

the-end-alt-club

Website | Adresă | Facebook

Partenerii evenimentului sunt: Senneville DulceDulce, Smartfit Studio 2, Beauty Box Îngrijire Profesională a Părului, Casa de Bijuterii NoblesseCupio.

1 thought on “Alt Club, Timișoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.