Smartfit Studio, o sală de sport all-inclusive, în Timișoara

În cadrul evenimentului de lansare a site-ului StylishCircle, am avut ocazia să petrecem aproximativ două ore într-un foarte fain complex sportiv, că nu-i pot zice sală de sport și gym sună prea americănesc. Sala se numește Smartfit Studio 2 și este situată în Calea Buziașului la nr. 12 (giratoriul AEM – Electrotimiș), evident, în Timișoara.

E genul ăla de sală care te inspiră să faci mișcare. Muzica bumți-bumți dată la volum tare îndeamnă la mișcare, spre deosebire de singura sală de sport din Hunedoara, de exemplu, unde există un televizor care merge pe UTV și unde, din când în când, rulează reclame la KFC și dulciuri.

Când am fost noi, într-o după-amiază de sâmbătă, era destul de multă lume, dar nu păreau să se calce în picioare, pentru că sala este imensă. Am văzut multe trupuri bine lucrate acolo și nu mă gândesc neapărat la băieții care par umflați cu pompa, ci la cele câteva femei cu corpuri sculptate, în haine mulate de fitness. :D

Did I paint a picture?

Pe lângă spațiul deschis și foarte generos, la Smartfit Studio 2 este și piscină, precum și un ditamai jacuzzi-ul. Am văzut o sală cu multe aparate, una pentru fitness, dansuri, zumba etc, alta cu biciclete statice (pentru „spinning”) și zona de piscină+jacuzzi. Plus un bar cu chestii mai mult sau mai puțin sănătoase, la intrare, ca să nu intri la sală nevitaminizat sau să nu pleci de acolo fără un smoothie de ghimbir cu morcovi și mere, de exemplu (10 lei).

Și ce mi se pare foarte tare este prețul: 160 de lei costă un abonament lunar full, adică un abonament #cudetoate! La cealaltă sală, abonamentul este de 120 de lei, deci presupun că au făcut prima sală, au învățat niște lucruri și apoi le-au pus în aplicare la cea de-a doua sală, unde au făcut totul mai bine și mai mare. Și chiar este o sală mare!

biciclete2 smartfit-studio

Sincer, îi invidiez pe cei din orașele mari pentru aceste săli de fitness. La Cluj există Gimmy, la Timișoara sunt Smartfit Studio-urile… de București nici nu mai zic. Sigur, avem și noi bazin acoperit (la Hunedoara), Aqualand (la Deva) și Aqua Park Arsenal (la Orăștie), dar nici o sală de sport cu mai multe aparate și un spațiu mai generos.

Foto: Smartfit Studio

Partenerii evenimentului sunt: Senneville DulceDulce, Smartfit Studio 2, Beauty Box Îngrijire Profesională a Părului, Casa de Bijuterii NoblesseCupio.

2 thoughts on “Smartfit Studio, o sală de sport all-inclusive, în Timișoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.