Am apă, vând apartament

A venit apa!

Nu ştiu prin ce minune, Apa Prod SA Hunedoara a decis că şase zile şi cinci ore de pedeapsă au fost suficiente pentru noi, aşa că ne-au dat drumul la apă. Aşa că vând apartament în Hunedoara, patru camere, două băi, două balcoane, etaju’ doi, preţul nu-l ştiu încă. :P

13 thoughts on “Am apă, vând apartament”

  1. nu-l vinde! in momentul de fata cel mai profitabil lucru e sa faci schimb cu cineva care are casa!
    in caz contrar iesiti in pierdere!
    PS: ieri am mai luat DVD-uri pentru „marfa”. daca nu mai avem, din nou, musafiri diseara sper sa reusesc sa-mi tin promisiunea! loveste cu-n mail cu adresa!

  2. Chiar nu ştiu care sunt preţurile, ideea e că trebuie să-mi pot permite o casă într-un sătuc din apropiere – Peştiş, Cristur, Sântuhalm, Archia, ceva de genul ăsta, fără să mai pun bani de la mine – adică de la bancă.

  3. Am inteles.Ca sa-ti faci o idee,un domn vindea in zona in care am si eu (ai mei) apartament,si cerea 85.000 euro pe trei camere+garaj.Iar o casa (la rosu) cu o strada mai jos de unde locuiesc eu acum valora,dupa spusele propietarului,115.000 euro neg! Deci,unde-i afacerea pentru ala cu apartamentul?

  4. Iei, felicitari. Conducerea locului meu de munca a decis ca 2 saptamani si 4 zile nu sunt suficiente asa ca mai amana un pic impartirea salariulor. Doamne ce ma mai plang :|

  5. buna sara. Si eu tot in Hunedoara habitez, fortata de imprejurari (sotul). Tocmai am intrat pe usha in casa, plecatzi fiind de dimineatza cu tot cu bebe – si surprize, surprize, lipsa apa rece !!! Anunt pe usa de la intrare – nu, vecinul de vizavi cu care povestim nu stie nimic, sper sa nu fie aceeasi cauza care frustreaza pe totzi cei care platesc luna de luna intretzinerea. Bun, si acum te intreb: cum aflu cauza ? Potzi sa imi spui si mie un numar de telefon de la Apa Prod Hunedoara, ca eu nu gasesc decat pentru Deva ? Macar sa stiu si eu cui fac scandal… Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.