InformMedia închide Hunedoara Expres

Astăzi, toţi angajaţii InformMedia care lucrează la Hunedoara Expres şi portalul huon.ro au semnat câte o decizie de încetare a contractului de muncă. De la 1 martie, aceştia sunt trimişi în şomaj, urmând să primească un salariu compensatoriu. Atât ziarul tipărit, care din 4 septembrie 2007, odată cu schimbarea numelui din Cuvântul Liber în Hunedoara Expres,  se distribuia gratuit, cât şi site-ul huon.ro vor fi închise în data de  1 martie 2009.

Condoleanţe celor 15-20 de oameni care rămân pe drumuri.

Se pare că nici la Cluj Expres şi clon.ro lucrurile nu stau mai bine, redacţia din Cluj urmând să se închidă şi ea.

Update: Cică portalul huon.ro va funcţiona în continuare, urmând să fie „alimentat” cu ştiri de un redactor. Unul singur.

21 thoughts on “InformMedia închide Hunedoara Expres”

 1. sper sa nu se inchida si aradon`ul…unde mai citesc comentarii cu injuraturi nemaivazute, unde mai vad pozele din cluburi si diverse crime, sinucideri si batai intre mafioti ? :(

 2. Pingback: Cluj Expres, pe ducă? « UnCopilutz
 3. Nu am studiat site-urile de care spui, dar daca au calitatea la fel de slaba ca si Tion, pot sa se duca naibii din partea mea.

  Jurnalist de buzunar pot sa fiu si eu (imi lipsesc o camera foto buna, un scuter si o bata de baseball), ba chiar indraznesc sa spun ca as fi unul mai bun ca unii din presarii actuali. S-avem pardon.

 4. dAImon, n-am zis că ziarul ar fi avut jurnalişti buni sau că site-ul ar fi grozav, ba dimpotrivă, am criticat de câte ori a fost nevoie. Am semnalat doar dispariţia unui titlu din presa hunedoreană.

 5. @dugy: prietene, am spus clar „jurnalist de buzunar”. nu am pretentia ca am capacitati de editorialist sau de reporter de teren. dar cand apar stiri ca asta, copy/paste nesimtit si 3 vorbe adaugate langa .. da, cred ca am pe blog articole mai lungi si mai bine articulate.

  sorry pentru tine, observ ca ai insemnari telegrafice si intrebari retorice. i wonder why.

 6. @dAImon: toti cred ca pot sa fie jurnalisti, dar cand sunt pusi in fata situatie habar nu au cu ce se mananca o stire, cum sa o inceapa, cum sa o termine, dar de gura sunteti buni.

 7. @dAImon: batem apa in piua. Eu nu am pretins ca sunt jurnalist sau bloger sau ceva de genul. Am spus doar ca m-am saturat sa aud ca toti le pot face pe toate. Incepand cu jurnalism, trecand prin fotbal si terminand cu politica, toti au impresia ca sunt mai buni decat x, dar habar nu au cu ce sa mananca domeniul respectiv. Pace.

 8. Pingback: Just Me…Just Silvia » Blog Archive » Links 02.02.09
 9. pfff…ce-o sa se faca studentii fara sudoku si integrama zilnica din cluj express la cursurile plictisitoare?:)) toate ca toate, dar pentru unii dintre ei chiar era singura sursa de informare despre ce se intampla in jur :O

 10. Pingback: Linkuri de azi Linkuri de azi |
 11. Cand ziarul e gratis, continutul se apropie de zero.
  Tirajul e la discretia lor, publicitatea, se vede treaba ca nu i-a mai putut tine in viata. Cand ziarul era contra cost stiau o treaba.
  Sa le fie tarana usoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.