Am o febra musculara…

Prima zi la Arsenal Park a insemnat mai multe ture pe o trambulina elastica pentru copii – dar suficient de mare cat sa-l tina si pe Andrei Crivat :D – asa ca azi noapte, cand m-am pus in patul nostru din TAB, imi venea sa plang de durere. Nu stiam ca se poate face febra musculara de la sariturile pe asa ceva, deci am mai invatat un lucru.

Azi noapte a plouat putin si ma bucur ca m-am trezit, chiar daca numai pentru cateva minute, ca sa ascult ploaia lovindu-se de jumatatea de transportor blindat in care dormeam.

Corina Sirbului a fost singura curajoasa care a intrat aseara in piscina; termometrul din apa arata 21 de grade Celsius, mie mi s-a parut receee. S-au mai „intamplat” plimbari cu o masinarie pe numele ei John Deere, plimbari cu TAB-ul, halbere si voie buna. Eu abia sunt la cafeaua de dimineata, in ciuda orei tarzii pentru asa ceva. Dar, spre deosebire de data trecuta, acum stam doua nopti la Arsenal Park, ceea ce inseamna ca am mai mult timp si pentru dormit.

Denisa over and out.

3 thoughts on “Am o febra musculara…”

  1. Ia o aspirina si trece… dar cred ca aspirina se ia preventiv inainte de un efort muscular intens… asta e leac de la bunica si da roade garantat 100%.

    Dar daca inevitabilul sau produs exista o solutie si pentru aceasta: cui pe cui se scoate, fa miscare si febra musculara trece (lucrcu iarasi verificat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.