Mama proştilor e mereu gravidă…

…şi după ce naşte, îşi informează copiii despre benificiile folosirii programului Yahoo! Messenger. Am un ID pe care nu îl mai folosesc; astăzi am avut nevoie să mă loghez ca să trimit cuiva ceva de pe laptop, aşa că pe lângă cele 17 cereri de adăugare în listă de la idioţi cu nume care conţin şi tot felul de simboluri, am găsit şi câteva mesaje offline. Iată cum „se prezintă” doar trei dintre cretinii care consideră că au să-mi spună ceva:

Créti nambăr oan:

elena8546
09:37 12/5 buna la toti pa mesa
09:46 12/6 buna la toti pa mess si la multi ani cine poarta numele nicolae
15:18 1/25 buna ali
20:56 1/25 ai intra oilan alina
18:06 1/28 elis cf o dai in bra cu Any
18:16 1/28 elis tu nu ai venit la bucuresti,erai de servici la unitate la mrina
20:44 2/3 buna, Elis nu mai imi trimite mass,lucrez la ceva si o seara buna.
12:35 2/7 team facut sa ai frica alina ai grija ca sa nu iti timit ceva pa cal se no sa iti mai mearga fama
15:42 2/12 Sa nu accetati id-ul musat_elpidia ca iti sterge tot din cal,e un Virus/?/

Créti nambăr tu

shoby_spania: rugam TOTI prostii, imbecili si dobitociiii si cretiniiiii, tampitiiii, obositiiii, distrusiiii, terminatiiii, idiotiiii, limitatiiii, retardati si handicapati sa nu mai trimita aiurea mesaje despre – noroc in dragoste, blesteme, sau alte porcarii de acest gen pt. ca NU NE INTERESEAZA!. Trimite mai departe acest msg daca te enerveaza si pe tine la fel ca pe mine. Daca nu inseamna ca faci parte din grupul celor care le trimit… ratatzi (Campania anti-mass) acu sa vdm adevarul …..bine rau massu) >>>Faza e ca l-am primit de la cine care trimite mass-uri, ca cele de mai sus…. scz ptr aia cu dnd

Créti nambăr fri

marius_manailaa
17:42 12/4 cn im da o adresa de torrenturi?
18:25 12/7 cn are adresa de serials??????????
14:20 1/14 http://bux.to/?r=MariusTunck
21:17 1/23 pisicutza corinutza: daca nu trimiti acest mesaj toturor din lista ta mama ta va murii la 12 noapte scz dar imi ubesc mama………NU RISC lam primit si eu
00:00 5/23 cn are maeloda Aurel Tamas – Cucule pasare mândra?

12 thoughts on “Mama proştilor e mereu gravidă…”

 1. Deci în ordine…
  Urăsc toate ţărăncile cărora nu le-ajunge un status şi trebuie să-mi deschidă mie ferestre cu „am treabă brb”..

  Inculţii[i] care nu îşi dau seama că ăla cu Campania Anti-Mass e tot un mass…

  Şi bineînţeles idioţii care cerşesc chestii pe care le găseşte Google-ul în 0,24 secunde; dar sunt prea leneşi sau idioţi să le găsească.
  Iar ca fapt divers, când n-ai chef să cercetezi tot internetul, şi ai nevoie de ajutor, trimite un mail în care să întrebi şi de sănătate, nu numai de ce ai tu nevoie; că nu eşti buricu pământului…

  Mno… ce să mai zis şi de request-urile muzicale?

 2. Pe mine nu mă deranjează mass-urile alea în care mă anunță lumea de ceva, dar nu pot suporta oamenii care trimit mass-uri gen „Am plecat la culcare, noapte bună!” În fine, ca să nu mai spun că modul lor de-a scrie mă zgârie pe creier. Și ca să nu mai precizez că trebuie să trimiți 7 miliarde de mass-uri pe zi, ca să știe toată lumea când te caci, cum a ieșit, ce ai mâncat și lista poate continua, pentru că bine ai zis, Denisa, mama proștilor e mereu gravidă …

 3. Well…eu folosesc 2 la doua metode:
  1.Faza initiala: imi pierd timpul incercand sa le explic cat de naspa e sa primesti massuri si astfel incerc sa le schimb gandirea.Desigur, ma bat cu morile de vant.
  2.Initial ii accept sa vad ce le trebe’.Daca nu imi sunt apropiati sau nu ma intereseaza persoana lor le dau ignore.Inainte ii mai tineam sa mai rad de prostia lor dar dupa un timp prostia doare :))

 4. Eu nu le zic nimic, ii tolerez o saptamana, dupa care ma pun stealth la modul individual. Si nu mai primesc, ca nu par sa stie sa trimita mass-uri la aia offline.

  Ca am invatat cat n-am ce vorbi pe teme gramaticale si filozofice cu astia care trimit mesaje in genul „cumpar ipod”, „vand gentutze roz pt fete fitzoase”, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.